Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, aki hasonlóképp őrlödik belül?
Hát figyelj, mekkora ellentmondás, amit írsz.
Te, ronda férfiként elutasítod a ronda lányokat, mert neked a szép lányok tetszenek.
Akkor a szép lányokat, mért ne utasítanák el a ronda fiúkat, és akarnának járni szép fiúkkal?
A különbség köztetek csupán annyi, h míg nekik van, addig (állításod szerint) neked nincs esélyed a szépeknél. Ennyi.
"nincs értelme olyannal járni, akihez nem tudunk vonzódni"
Ez az egyik legnagyobb tévhit,nem csodálom hogy ennyien nem találják meg a boldogságot
3 teljes mértékben igaza van.
esélyt mindenkinek megadhatnád mert ha elsőre nem is jön be lehet, hogy megismered megszereted és utánna már nem az fog számítani, hogy elsőre nem jött be
Komolyan úgy gondolod hogy ezer különböző srác írta ki ezeket a kérdéseket?Max tizen lehetnek.Ezekből 1-2 debreceni van és már mindenki elkönyvelte Debrecent a lúzerek városának miattuk...
De most ilyen alapon, akkor a lányok miért nem adják meg az esélyt a csúnyácska fiúkank? Érted ez akkor oda-vissza alapon kéne, hgoy működjön, sőt inkább a csajoknak kéne esélyt adni, hiszen mi fiúk szoktunk próbálkozni többnyire a lányoknál és nem fordítva jellemző a dolog. Meg én már írtam is, hogy próbáltam volna csúnya lánnyal, de nem ment.
Van még egy érdekes dolog, amit megfigyeltem. Nekem sok olyan lány is tetszik, akikre haveromék rá sem tudnak nézni, meg lerondáznak stb. Szerintem én nem si vagyok válogatós sem igazán, mégis a lányoknál valamiért sokkal nagyobb a külső alapján történő válogatás és persze mindig a fiúkat kell csesztetni emiatt is, hogy ők a hibásak, pedig, ha a lányok adnának legalább esélyt az ismerkedés egy kevésb helyes fiúnak is, akkor több boldogabb ember lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!