Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elgondolkodtató kérdés!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elgondolkodtató kérdés! Szerintetek ha társkeresőn egy olyan férfi képét tenném ki, akit a többség jóképűnek, top pasinak tart, a nők akkor sem válaszolnának?

Figyelt kérdés
Azt hiszem, az a bizarr helyzet lenne hogy a legtöbb nő még akkor sem válaszolna. Persze nem egy híres színész vagy focista képét kéne kitenni, mert azt mindenki levágná (különben ilyet is láttam már...), hanem mondjuk valami kevésbé ismert férfimodellét. A kérdés azért merült fel, mert nem gondolom, hogy csúnya ember lennék, mégis alig méltatnak válaszra a nők. Persze elfogadom, hogy nem tetszhetek mindenkinek, de azért azt hiszem, ennél jobb az arány. Szerintem a társkeresős nők valamilyen felsőbbrendű lénynek tartják magukat, ezért egy ilyen top pasinak sem válaszolnának, akiért a való életben összetennék a két kezüket, szerintetek?
2013. ápr. 30. 00:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem, mert mennél jobb képű a pasi annál nagyobb a valószinűsége, hogy a nyugalom mint olyan fogalom csak az adott férfivel való kapcsolatban.
2013. ápr. 30. 06:36
 12/17 anonim ***** válasza:
a társkereső oldalak leggyengébb pontja ugyanaz mint a legerősebb: gyorsan, könnyedén lehet felvenni a kapcsolatot másokkal! egy szép nő, lány egy nap kap vagy 100 üzenetet abból egy csomó aberált alak elküldi a fa*rkáról készült képet és támogatói kapcsolatot ígér stb... ennek tükrében nagyon jó adatlapod kell, hogy legyen ami felhívja a másik figyelmét mert különben esélytelen!
2013. ápr. 30. 08:09
 13/17 anonim ***** válasza:
A nők többségének csak a külső a fontos. Ha neten ismerkedem, mindaddig jófej és vicces vagyok, amíg nem küldök képet, de amint küldök, utána már válaszra sem méltat. Társkeresőn is, amíg volt fenn képem, addig senki nem írt vissza, mióta nincs fenn, azóta 10-ból 2-3 visszaír. Csak ők is addig, amíg nem látnak rólam képet. Iszonyatosan ronda vagyok ugyanis.
2013. ápr. 30. 08:31
 14/17 A kérdező kommentje:

"én nem írnék vissza, mert tudnám hogy fake..nagyon kicsi az esélye, hogy nem. mert valószínűleg egy modell pasinak nem kell társkeresőre szorulnia.."

Van benne igazság, mégis, amikor nézem a "párokat" társkeresőn, egy csomó jóképű férfit látok, akikről szintén lehetne gondolni, hogy nem kell társkeresőre szorulniuk. És a nők között is vannak szépek, sőt, főleg ilyenek vannak (hogy mennyi manupiláció van a képekben, az már más kérdés). És a nők az ilyenekre böknek rá, hogy tetszik, akikről azt lehetne gondolni, a valóságban is találhatnának párt, nem azokra sajnálatból, akik rá vannak szorulva a netes társkeresésre. A képre egyébként sincs ráírva, hogy "modell vagyok." Attól még, hogy valaki jóképű, nem kell modellnek lennie, és nem kell modellnek lennie ahhoz, hogy megkérjen egy fotóst, csináljon róla képeket (ha látszik a képen, amit a netről szerzek, hogy profi munka).

"egy szép nő, lány egy nap kap vagy 100 üzenetet abból egy csomó aberált alak elküldi a fa*rkáról készült képet és támogatói kapcsolatot ígér stb... ennek tükrében nagyon jó adatlapod kell, hogy legyen ami felhívja a másik figyelmét mert különben esélytelen!"

A te logikád alapján egy udvarias, normális levélnek pont elégnek kéne lennie, ha a 100-ból olyan sokan küldenek aberált üzenetet.

2013. ápr. 30. 12:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Az "udvarias, normális" még kevés. Ennél egy kicsivel több kell.
2013. máj. 1. 23:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Sokáig kíváncsiságból én is voltam fent. Úgy voltam vele, lehet itt találom meg életem párját. "Társkereső-szűz" voltam akkor, mit tudtam én, hogy mennek ott a dolgok? Regisztráltam, még se képem, se SEMMI információ nem volt kirakva rólam, kivéve a felhasználónevemet, meg az életkoromat, és már ÖZÖNLÖTTEK a levelek. Némelyiket kinyitottam, de a "szia, szimpi vagy, ha én is, írj"-nél kiverte a dolog a biztosítékot. Se kép, se szöveg de szimpi vagyok neki? Innentől kezdve mind a húsz vagy akárhány levelet olvasatlanul kitöröltem, eszembe se jutott, hogy válaszoljak rá.

Pl: ilyenek miatt nem válaszoltam, de ez egyéni szoc problem. :) Lehet más írt volna.

Amúgy sok felfújt hólyag (kigyúrt köcsög) képe is fent volt, de ezeket alapból letiltottam. Nem hiszem el, hogy nem találnak maguknak egy kacsaszájú Kelemen Annát valamelyik plázában, ezért társkeresőre szorulnak.

És akkor az elméletem fénypontja: Normálisnak tartom magam, ha mások nem is, és egy normális lány nem ír vissza egy szépfiúnak társkeresőn, mert sejti... szinte tudja, hogy fake. :) Bocs, hogy hosszúra nyúltam.

2013. máj. 3. 19:53
 17/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi a válaszodat! De akkor, a te logikáddal, a szép (vagy minimum csinos) lányok mit keresnek társkeresőn? Nekik a valóságban még könnyebb dolguk van, mint a fiúknak, biztos, hogy mindig akad valaki, aki szeretne velük összejönni!
2013. máj. 4. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!