Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok: ha már majd kiesik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok: ha már majd kiesik a szemetek, miért nem szólítjátok le a lányt?

Figyelt kérdés

Gondolom lányok, veletek is volt már egy párszor olyan, hogy egy srác annyira nézett titeket, hogy majdnem kiesett a szeme.. de akkor mért nem szólítanak meg minket? :S

kort és nemet írjatok :)

16/l

2009. szept. 27. 14:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
De miért? Úgy érzed, hogy anélkül nem érdemled meg?
2009. szept. 27. 19:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ha eggyel többet innék, oda mernék hozzá menni, kettővel kevesebbet ittam volna, oda bírnék..."

Sok tényező lehet, de a legrosszabb mégis az elutasítás, illetve az, hogy a görcs miatt nem sikerül mégsem azt mutatnom, amilyen valójában vagyok (hisz annyira szeretnék pozitív - NEM HAMIS! - benyomást kelteni, hogy visszafelé sül el).

2009. szept. 27. 21:13
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb ami történhet veled az az elutasítás. Ha sikerül lesz egy csajod. páff. Nagy ügy.

(Ha kiderül, hogy ő lesz életed nagy szerelme, akkor persze tényleg fontos, de most nem ez a téma.)

De ha nem sikerül, akkor elgondolkodhatsz azon, hogy miért nem sikerül. És ez nagyon hasznos ám. Legközelebb másképp csinálod és akkor jobb lesz. Előbb utóbb kialakul egy jó működő stílus.

De aki csak várja a varázspirulát, amit bevesz és jó lesz a nőknél, az el van veszve. Érteni kell a nők gondolkodását és nem problémaként, hanem szórakozásként nézni arra, ha leszólítunk egy csajt.

18/F

2009. szept. 27. 22:36
 14/18 Timoking válasza:
nincs bennunk batorsag, felunk, hogy visszautasitanak
2010. jan. 24. 16:10
 15/18 anonim ***** válasza:
talan felunk h vagy foglaltak vagy mi nem vagyunk megfeleloek.....msn cimed(yahoo messengerrre gondolok)?
2010. jan. 24. 16:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Azt hiszem itt,vagy nem csak itt mindenki egyformán gondolkodunk, félünk :) vagy csak tudjuk hogy nem jöhet össze (van barátja stb...) egyébként msnen sokkal könnyebb, ott megismered, beszélgettek, aztán meg találkoztok még ha ismeritek is előben egymást, nekem is így lett bnőm bár aztán dobtam mert fa.om ki volt vele, és nem azért mert csaj hanem mert kis kényes qva volt :) de lesz másik , remélem
2010. jan. 24. 16:20
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

ugyan ez nem válasz, inkább a válaszadóknak némi bíztatás: szerintem felesleges félni, eddig akárki szólított meg utcán vagy bárhol, még ha nemis jött be az illető jól esett a dolog, és igyekeztem nem beletaposni a másik érzéseibe, ha látom az illetőn hogy tényleg nehéz volt odajönnie akkor általában meg is köszönöm és elmondom hogy jól esett, és szerintem a legtöbb normális csaj így van ezzel ha normálisan szólítják le, hívják el valahova.

szóval pasik, hajrá, ne féljetek, az a csaj aki normális leszóljtásra bunkón utasít el nem is ér annyit hogy rosszul érezzétek magatokat =D

2010. jan. 24. 16:27
 18/18 anonim ***** válasza:
én az olyanok után akik elküldenek már csak magamért is leszólítok egy másik csajt. (csak olyan 7+ os legyen 10 es listán)
2010. jan. 24. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!