Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetséges, hogy azért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy azért nem randiznak velem a lányok, mert 182cm magas vagyok és csak 56 kg?

Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy kedves vagyok meg aranyos, de sajnos nem érnek rá.
2013. ápr. 29. 10:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ha egy csaj azt mondja, hogy kedves vagy és aranyos, akkor ott már nem lesz semmi. Ez csak olyan "nem tetszik, de meg ne bántsam" duma.

10:51 nagyonis a külső számít. Később, ha már komoly a kapcsolat, elkezd számítani a belső is és majd ezen múlik a kapcsolat sorsa, de a kezdésnél CSAK A KÜLSŐ SZÁMÍT.

Én a 180cm-el és kb. 75 kilómmal még mindig átlag alattinak számítok szerintem, bár azért ez közel se olyan vészes, mint nálad (Mostanában elkeztem hízni kicsit, hála az egészségtelen és legfőképp rendszertelen étrendnek, az irodai munkának és nemrég elkezdtem sportolni is nehogy a visszájára forduljon a dolog). Ez nem feltétlen baj, mert biztos van akit ez nem zavar, de az tuti, hogy amíg nem hízol kicsit, nehezebben fogsz csajt találni.

2013. ápr. 29. 12:01
 12/22 anonim ***** válasza:

Viszont azt még hozzá kell tennem hogy pl. nekem is bejönnek a vékony csajok is. Sőt inkább legyen csontkollekció, minthogy sok felesleg legyen rajta. Gondolom, azért a csajok között is akadnak ilyen gondolkodásúak, csak ritka, és ahogy már írtam, nehéz lesz ilyet találni.

12:01 voltam

2013. ápr. 29. 12:05
 13/22 anonim ***** válasza:
Elég ha betántorogsz egy anorexiásokkal hemzsegő kórházba... Tiszta Kánaán lesz Neked.
2013. ápr. 29. 12:12
 14/22 A kérdező kommentje:

"Elég ha betántorogsz egy anorexiásokkal hemzsegő kórházba"

Nem hiszem, hogy ott jól érezném magamat a háziorvosom szerint pedig egészséges vagyok.

2013. ápr. 29. 12:31
 15/22 anonim ***** válasza:

Én 53-54kiló vagyok, viszont csak ilyen 165-170centi magas.

Az a legjobb, hgoy mindenki azzal jön, hogy szedjünk fel pár kilót meg, hgoy hízni könnyebb, mint fogyni, pedig a valóság sajnos nem ilyen egyszerű. A rekord amit egy rakás pénz és kemény munka mellett fel tudtam szedni csak 2kiló volt!!! Nem is bírtam tovább anyagilag fizetgetni rá, aztán le is fogytam újra.

2013. ápr. 29. 19:39
 16/22 anonim ***** válasza:
Utolsó, ilyen magassággal akkor se kellenél egy csajnak se, ha tudnál hízni. Sajnos mindegyiknek magas pasi kell.
2013. ápr. 29. 20:01
 17/22 anonim ***** válasza:
186-187cm 80-83kg És még én is vékony vagyok. Szerintem. Bár nővérem biztatni szokott.
2013. máj. 6. 14:47
 18/22 anonim ***** válasza:
igen lehetséges, hízhatnál jó pár kilót!
2013. máj. 6. 14:58
 19/22 anonim ***** válasza:
te jó ég. A pasim is ugyanolyan magas mint te de 107 kg és nagyon vonzó és férfias, sportos. El sem tudom képzelni hogy hogy nem fúj el téged a szél. Egyél többet lécci :(
2013. máj. 6. 14:59
 20/22 anonim ***** válasza:
Menj már 182cm magas és 107kilós és sportos. Inkább izmos . De az attól is függ hány éves. 25-26 év a férfiaknál amikor elkezdenek jobban vastagodni. Apám 24 éves korába nálam egy kicsit vékonyabb volt. 30-33 éves korába mintha reggeltől estig kondizott volna. Hatalmas háta és karja volt. Bár most se panaszkodhat. Csak lett neki egy kis sör hasa. Én a mostani munkahelyemen 86kg-ról 80-81kg-ra fogytam le. Bár elkezdtem izmosodni is:)
2013. máj. 6. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!