Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet az, hogy nekünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy nekünk fiúknak szinte minden második, harmadik lány tetszik külsőre, ellenben a lányoknak csak egy kevés igazán helyes magas fiú jön be csak?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 01:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
10%

"Úristen, megint a sok önsajnáltató fiú..."

Véletlenül nem sejted, ennek kik az okai? Segítek, nem a reptoidok és a lumbulábiak...

"Nem kell itt féltékenykedni. Talán ismerkedjetek olyan lányokkal, akik hozzátok illenek."

Jó. Hol?

"Mégsem siránkoztam azon, hogy jajj nincs pasim és milyen szemét a világ, mert épp senki nem veri belém."

Szépségem, mindössze pár hónap/év kérdése lett volna az egész, hogy mikor kezded el szidni a szemét pasikat.

"Nem nyomatta a hülye dumáját a szemét csajokról. Vegyétek már észre magatokat, a picsogás megy itt gyk-n, de tenni már nem tudtok."

Úgy tudom, annak ellenére hogy kiríttátok magatoknak az egyenjogúságot, még mindig ti választotok a pasik közül. És az az érdekes hogy itt nyomatjátok a sódert jófejségről, meg kisugárzásról, oszt az első pénzes pasassal leléptek.

És mégis MIT kéne tennünk? Nyilván azért jövünk ide, mert már minden lehetségest megpróbáltunk. Ha pedig kiderül hogy mégis nekünk van igazunk, és a pénzre meg a Justin Bieberre mentek, jön a hisztizés, hogy fújáltalánosítás,büdösáltalánosítás, nemszabad...

Szép napot neked is.

2013. aug. 10. 14:50
 12/21 anonim ***** válasza:
92%

Vicces vagy, hogy ismeretlenül tudod, hogy hány évig voltam egyedül :). Mert nem pár hónapról van szó..

Ja.. biztos minden pasim pénzes volt, igaz csak hobbiból dolgozom a suli mellett én is : D

Ti ugyanúgy általánosítotok, szerintetek minden csajnak a raj, pénzes "pasik" kellenek.

Már bocs, de én nem járnák olyan sráccal, aki egy kis fülbevalós, 40 kilós gyökér és nőiesebb cuccokat hord , mint én.

LEHET normális nőket találni és ugyanúgy lehet normális pasikat is.

Ha eddig minden csaj csak a pénzedre ment, akkor talán, mint mondtam ne a plázap*csákra hajts. Mert egy olyan csajnak mi más kellene? Általában nekik is van pénzük .. kell nekik egy még pénzesebb, menő csávó.

Ja és a másik .. szerintem senki nem bukik azokra a pasikra, akik állandóan sajnáltatják magukat. Miért nem lehet élvezni az életet? Ugyanúgy lehet szórakozni és jól érezni magad, ha épp nincs párod. Egy kapcsolat nem fog boldogabbá tenni, ha egyedül nem vagy képes az lenni. Ahelyett, hogy itt feltesztek százezer kérdést, hogy -csúnya vagyok, miért nincs barátnőm, miért jár a csaj az izmos szuperpasival helyettem? -, menjetek el inkább és éljétek az életeteket. Nem kell megfelelni senkinek, lehet bármit csinálni. És biztosan fogtok olyan lánnyal is találkozni, akinek nem a pénzre meg a rajságra nyílik szét a lába. Lehet új hobbi kell, vagy iskola vagy valami.

Mindegy, nem koptatom itt a számat, úgyis én vagyok a csúnya, szemét lány, akinek százszor könnyebb ugyebár ..(bár nem tudom honnan veszitek, hogy csak nektek nehéz .. nekünk sem könnyű olyan pasit találni, aki nem csak a bugyinkba akar bejutni .. )

20/L

2013. aug. 11. 01:38
 13/21 anonim ***** válasza:

És hogy a kérdésre is válaszoljak: Nem mindenkinek ugyanaz jön be.

Én pl akkor sem feküdnék le egy Justin Bieber kinézetű kis nyálgéppel, ha húszezreseket szórna a lábam elé.

És ti sem dugnátok meg 100 kilós csajokat.

Szóval szerintem nem csak az egyik nem hibás, hanem mind a kettő. Mondjuk, ha mindenki elkezdené élvezni az életét és nem kétségbeesetten beleesni egyik kapcsolatból a másikba, talán nem ez lenne.

Előző voltam .. 20/L

2013. aug. 11. 01:43
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Ki mondta, hogy TI vagytok a boldogság függvényei? Fityfenét. Hála a hozzáállásotoknak és a csillagászati elvárásaitoknak, megtaláltam a módját hogy nélkületek is élvezzem az életet.

"Ti ugyanúgy általánosítotok, szerintetek minden csajnak a raj, pénzes "pasik" kellenek."

Aha, értem. Nos, akkor...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__46633..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Erről pedig ennyit szerintem, ide egy pontot kérek.

"És ti sem dugnátok meg 100 kilós csajokat."

Meglehet. De ha már elvárjátok a nagylóvét meg a sportkocsit meg a mittomén mit a pasitól, ez a minimum hogy cserébe nézzetek is ki valahogy.

2013. aug. 11. 03:32
 15/21 anonim ***** válasza:

Sportkocsi, meg csomó pénz?? Te valahol teljesen máshol élsz. Tudod egy barátomnak volt kocsija, egy régi típusú, amiért évekig dolgozott és ő építgette magának.

Akkor általánosítsd, mert valaki feldugdos magáénak dolgokat, meg mert a plázap*csák nem teszik nekem szét a lábukat. Neked segíteni se lehet, meg meggyőzni se. Ha te itt akarsz sírni és nem akarsz boldog lenni, hát szíved joga.

20/L

2013. aug. 11. 13:36
 16/21 anonim válasza:
Úgy lehet, hogy a lányok sminkelik magukat, legfeljebb észre sem veszitek. Én is lány vagyok és nem pénz függvénye hogy járnék-e valakivel vagy nem.
2013. szept. 27. 20:03
 17/21 anonim ***** válasza:

Sajnálom hogy megszakítom a 'Nők ezért rosszak a pasik ezért rosszabak' klaviatúra csatát,de

A nőkben ösztzönösen az van,hogy olyan párt találjanak akikben a legjobb gének vannak,a legerősebb,legegészségesebb,hogy megfelelő utódai szülessen tőle.Ezzel szemben a férfiban az van meg,hogy minél több nőstényben "elvesse a magvait" ezzel fenntartva vérvonalát. Állati ösztönök.

2013. okt. 19. 20:27
 18/21 anonim ***** válasza:

Részben ez igaz lehet, mindenesetre én boldog lennék kemény EGY darab olyan nősténnyel is. És az a szomorú, hogy EGY ilyet találni is mission impossible.

"Sportkocsi, meg csomó pénz?? Te valahol teljesen máshol élsz. Tudod egy barátomnak volt kocsija, egy régi típusú, amiért évekig dolgozott és ő építgette magának."

Sajnálom drága, csak arról írok amit tapasztalok. Ha 10 lányból 8 felszínes, anyagias, és beképzelt, akkor vastagon van alapja az általánosításnak, akár tetszik, akár nem. Te sem eszel meg olyan kaját, amitől 10 emberből 8 rosszul lett, úgyhogy hagyjuk az álszenteskedést.

És ilyenekkel "akarjak" boldog lenni? No thanks, I'll pass. Inkább rendelek egy pizzát.

2013. okt. 20. 02:00
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem egy átlagos nő jobban néz ki, mint egy átlagos férfi. Nem véletlen, hogy a nők a "szebbik nem".

Meg a nőkben általában benne van, hogy maguknak is tetszeni akarnak és tesznek is ezért...a férfiaknál ez a szám(hogy figyel a külsejére) sokkal kevesebb. És ezalatt csak annyit értek, hogy rendesen tisztálkodjon, valahogy öltözködjön(nem a köldökig kivágott pólókra és csőnadrágra gondolok), sportoljon valamit. Én azt vettem észre, hogy sok férfiból lehetne sokkal vonzóbb férfit csinálni, ha ezt a pár dolgot betartaná.

Nekem pl az is nagyon fontos, hogy ha egy férfivel vagyok, azt érezzem, hogy ha kell, meg tudjon védeni. Ehhez pedig kell némi izomzat, na meg kisugárzás(aki jobban ért a divathoz, mint én, már nálam ezt a kisugárzást el is veszítette).

Nehéz ilyen férfit találni(persze még sok tényező van és akkor a belsőről nem is beszéltünk). Meg egyre kevesebb "igazi" nő van, ez is igaz. De ezért szerintem nem kell egymásnak esni, csak tenni magunkért, jól érezni magunkat a bőrünkben, boldognak lenni, ismerkedni. Nem szabad feladni, se rágörcsölni, majd rátalálunk :)

2013. dec. 11. 22:22
 20/21 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igénytelen vagy. Nem egyértelmű, hogy szexről vagy komoly kacsolatról van szó. A nők hosszabb távon gondolkoznak, való igaz, a magas férfiak nagyobb biztonságot sugallnak, a pénznek SEMMI köze hozzá, ezzel csak a lúzerek áltatják magukat. A legtöbb gazdag, sportkocsis pasi már nem fiatal, kopasz, kicsit elhízott, és a legtöbb esetben nem is magas. Nekem egyik sem jön be. A férfi legyen intelligens, kedves, figyelmes, sokoldalú, erős, nálam magasabb (legalább 176 cm), a frizurája álljon jól neki(a legtöbb pasinak NEM áll jól a túl rövid haj!!!),fitt és ha emellett jól keres, az nyilvánvalóan előny, de sajna nagyon ritka az ilyen párosítás...:(Én sosem értettem az olyan pasikat, akiknek tök mindegy milyen nő, csak legyen...Ezzel saját magatokat alacsonyítjátok le, persze az is lehet, h mi nők alapból jobban nézünk ki és jobban adunk magukra, mint ti, férfiak, így már érthető is lesz ez a szomorú arány...
2016. júl. 2. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!