Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kinézetű pasik kerülnek általában a nők barátzónájába?
mindenféle, kivétel azok a helyes pasik akik nem foglaltak, mert azokhoz nem merek hozzászólni, ha meg ők szólnak hozzám lekoptatom őket mert zavarba hoznak.
a pasijaim is ezért nem voltak soha 10/10-esek, mert azokkal el sem tudott kezdődni jó beszélgetés, amiért képtelen voltam laza lenni mellettük.
hát néhányan óriási marhaságokat írtok amúgy..... nem vagyok töketlen, de van olyan lány barátom akikkel csak barátok vagyunk, pedig tényleg nagyon szép stb. de eleve én is barátként néztem rá és ő is rám, nincs ezzel gond szerintem. és még annyi hogy mondjuk az osztálytársaim közül is sok lánnyal vagyunk jóban, mégse akarok egyikel se járni........(házinyúlra nem lövünk alapon)
ha minden csajnak csak barát vagy , na az a szarügy :D
17/F
alacsony rondák és véznák
de ez általában a túl jó fiúságon múlik
A nagyon jóképűek sose kerülnek barátzónába, akármilyen nyámnyilák vagy szerencsétlenek, akkor se.
Ugyanakkor a nagyon rondákat annyira elkerülik a nők, hogy még barátként se gondolnak rájuk.
Tehát az átlagos külsejűek kerülnek leginkább barátzónába, de amúgy is abból van a legtöbb, tehát aránytalanul sokan vannak így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!