Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, számotokra milyen egy ideális csaj?
Értem.
Úgy hiszem ez is benne volt, még ha elég tömör verzióban is.
Írhatok róla könyvet is, de azt ugyan ki olvassa el?:)
Előző+előző előtti. XD
"csak azért,mert sokan átlagba beszélnek nem arról hogy milyen tetszik nekik"
A kérdés maga hülye, mert ha nekem tetszene egy csaj, az nem azért lenne mert hogy 180 centi vagy 160, vagy hogy hány kiló....... ez nem mindenkinél olyan egyszerűen működik.
Én a vékony típusú lányokat szerettem. 170-175 cm 50-55 kg, Haja színe nem számít de a természetes nem festetteket előnyben részesítem. Popsija kerek, melleinek nem kell nagynak lennie a kisebb méretekkel is lehet szép. Szeme színe nem számít de kék és a barna ami nagyon tetszik. Öltözködése legyen szexi ,de picit visszafogott. Mutassa meg ha van milye de, ne vigye túlzásba. Nem prosti kell hanem barátnő.
Belső : tudjak vele értelmes dolgokról beszélni, szeretem, ha van saját véleménye és ezt megossza velem.
Szex: Nem elvárás ,de jó pont nálam ha nyitott és nem prűd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!