Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy srác, csak az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy srác, csak az a gond, hogy 3 évvel vagyok idősebb tőle. Nagyon gáz ez? 16/L

Figyelt kérdés
A suliban állandóan néz, meg most ezen az iskolai kiránduláson is nézett ami kb 1 hete volt, és a nevemet is megkérdezte, olyan kis édes.. Kicsit alacsonyabb tőlem.. de engem nem zavarna xD
2009. szept. 26. 19:25
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Első 19:52-es, hány éves vagy? 20:02-es, nem szexuális kapcsolatra gondoltam... :)
2009. szept. 26. 20:13
 12/32 A kérdező kommentje:
amúgy egy 13 éves fiúnak az agya miken jár? :D csak érdekelne...
2009. szept. 26. 20:15
 13/32 anonim válasza:
100%

szia!

Ez neveléstől függ.

Szerintem, ha egy fiút elkényeztetnek, akkor nem fogja látni az élet valós dolgait, nekem például nem volt az a "jó" típusú apám, sőt. Én így tanultam meg 13-14 éves koromra, hogy az élet nem habostorta, szóval ez tényleg nevelés kérdése.

17/F

2009. szept. 26. 20:55
 14/32 A kérdező kommentje:
köszi a választ! és szerinted gáz amúgy ha a srác 3 évvel fiatalabb? :$
2009. szept. 26. 21:03
 15/32 anonim válasza:
78%

Hát, nem tudom, talán ismered egyáltalán, úgy nagyon, hogy mit szeret csinálni mi érdekli? Ha jobban megismered, lehet, hogy kiábrándulsz belőle. Mások talán azért fognak cikizni, mert ritka az olyan általános iskolás amelyik már képes értelmesen gondolkodni, van saját véleménye stb... Ha nincsenek neki még ilyenek, akkor ne is kezdj bele, egy idő után úgy is megunnád a gyerekes viselkedését, és egy szakítás ilyen fiatal korban erősebb traumát okozhat a fiúnak, lehet hogy örökre félni fog a lányok elutasításától.

De szerintem ha normális és tud már értelmesen is gondolkodni, tudja, hogy mit akar elérni mi a célja, akkor nem gáz ;)

2009. szept. 26. 21:14
 16/32 A kérdező kommentje:
egyelőre még nem nagyon ismerem, beszéltünk párszor a kiránduláson, de ebből nem sok mindenre lehetett rájönni.. egyelőre még a 'szemezgetős' fázisban vagyunk, mert kb egy hete tetszik... :] amúgy hogy lehet ismerkedni? msn-en szted jó lenne? köszi!
2009. szept. 26. 21:58
 17/32 anonim válasza:
78%
Az msn szerintem az egyik legjobb, persze nem olyan jó mint élőben, de jobban fel lehet oldani a gátlásaitokat. Ismerkedni, hát, ha nem msn-n teszed, akkor menj oda hzzá szünetekben, ha közel laktok egymáshoz csatlakozz hozzá hazafelé menet stb...
2009. szept. 26. 22:10
 18/32 anonim válasza:
86%
tetudod mit csinálsz !!! ha tetszik akkor irmerjétek meg egymást barátkozatok és utánna jön a többi !
2009. szept. 26. 22:11
 19/32 anonim ***** válasza:
NAGYON GÁÁÁÁZ
2009. okt. 4. 17:37
 20/32 anonim ***** válasza:
65%
szerintem ez így nagyon nagy korkülönbség. szerintem neked sem igazán ő tetszik, hanem imponál, hogy tetszesz neki. én 17 vagyok, egy nálam 2 évvel fiatalabb srác (szóval ő még 'csak' 15 ) próbált velem összejönni mindenáron, nem volt magával a sráccal semmi baj, de még annyira éretlenebb felfogású és más dolgok foglalkoztatják ebben a korban, hogy egyszerűn nem működhetne a dolog. ilyen korban a 3 év korkülönbség főleg sok. 17/L
2009. okt. 4. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!