Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy srác, csak az a gond, hogy 3 évvel vagyok
idősebb tőle. Nagyon gáz ez? 16/L
Nem jó ötlet szerintem, nehari hogy ezt írom. Nagyon fiatal egy 13 éves fiú, a lányok korábban érők. Ebben az esetben ha járnátok együtt biztos kijönne a korkülönbség.
2009. szept. 26. 19:28
Persze hogy gáz, pedofil vagy, 13 éveseket zaklatsz?Egyszer majd azon kapod magad hogy egy ovis néz és akkor:"jajj nagyon néz bejövök neki"
2009. szept. 26. 19:29
Akkor a fiú 13, ugye?
Szerintem nem gáz.
De készülj fel,hogy lehet hogy néhányan cikizni fognak.
Az én barátom 3 évvel idősebb nálam,és már ezért cikiztek.
De ha Neked is tetszik ő,akkor minden oké:)
15/L
2009. szept. 26. 19:30
Szerintem ebben a korban még gáz.
Ha mondjuk Te 23 lennél, a fiú pedig 20 akkor ez teljesen normális.
De ez így most nem.Sajnálom.
2009. szept. 26. 19:34
5/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pedofil!! csak nem tudom, hogy szerelemből tetszik-e, vagy pedig kistesónak lenne jó, mert olyan aranyos... :) 19:30-as, de aranyos vagy! szerintem nálatok se sok a 3 év.. nem tudom miért cikiznek emiatt.. amúgy osztályilag csak 2 évvel van lejjebb, de korban 3-mal.. várom még a válaszokat..
szerintem ha állandóan néz, és még a nevedet is megkérdezte, akkor biztosan bejösz neki. erre abból következtetek, hogy én is néztem már nálam idősebb lányt, és még a nevét is megkérdeztem:D
2009. szept. 26. 19:52
Szerintem nem jó ötlet. Sőt, a korodbeli fiúk is elég gyerekesek szoktak lenni... Inkább az idősebben között nézegess.
2009. szept. 26. 19:52
19:30-as vagyok.
Ha neked is tetszik ő akkor tényleg okés.
De ha csak kistesónak lenne jó,akkor inkább ne...
De ezt döntsd el Te:)
Amugy a barátom miatt az osztályban lévő fiúk cikiztek,ilyenekkel hogy:"Mit akarsz egy ennyi idős sráctól?"vagy "Csináljátok már?"vagy "Tudod,hogy ez nagyon égő?"
Ilyenekkel cikiztek.De megoldottam azzal,hogy ugy tettem,mintha meg se halottam volna.
Döntsd el,hogy tetszik-e,és ha igen,akkor bátran vágj bele:)
2009. szept. 26. 19:59
14,5 vok engem is zaklathatnál XD :)
2009. szept. 26. 20:02
előző vok miről beszéltek 13 éves kicsávónak az agya nem a kiasutókon jár xD
2009. szept. 26. 20:04
Kapcsolódó kérdések: