Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, jövőhéten disco?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, jövőhéten disco?!

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, nem voltam még discoban, de jövőhétvégén megyek, mert elhívtak. Nem tudok táncolni. Hogyan kell? Nincs valami video vagy valami ahol eltudnék sajátítani egy-két technikát?
2009. szept. 26. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
először is csak akkor menj ha tényleg akarsz menni és nem kelle felvágni vele hogy először mész és milyen menő vagy először csak figyeld meg az emberek viselkedését és majd kialakul nálad is hogy elengeded magad!
2009. szept. 26. 19:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ott a tánc az jön magától. Erre nincs igazából előírás hogy így meg úgy kell táncolni. Valaki csak lépeget, valaki tombol valaki meg szó szerint őrjöng:D

Aztán úgyis látod mások hogy mozognak és idővel majd te is ellesel 1-2 technikát. Kiröhögni nem fognak ez miatt ne félj, mert tényleg vannak olyanok akik szó szerint ugrálnak össze-vissza.

2009. szept. 26. 19:37
 3/8 A kérdező kommentje:
meg amúgy nem is igen látják egymást ott az emberek a disco fény miatt nem? csak úgy nagyjából.. nem azt lesik hogy ki hogyan táncol hanem jól érzik magukat ?!
2009. szept. 26. 19:41
 4/8 anonim ***** válasza:
lesz*rják, hogy táncolsz. egyébként hova mész, én is megyek jövő héten buliba? :D
2009. szept. 26. 20:25
 5/8 anonim válasza:
94%
Gondolom nem szörpöt fogsz fogyasztani, hanem alkohol tartalmú italt, és az majd megtáncoltat picit (: Azzal meg ne foglalkozz, hogy ki hogy táncol. A fél disco úgyse tud, de kit érdekel? :D
2009. szept. 26. 20:53
 6/8 anonim ***** válasza:

ébn se nagyon tudok és emiatt összvissz 1x voltam de írd be a youtube. kere4sőjébe h? dokk beach / bed beach és ott lesznek partyvidik :)

17/L

2009. szept. 26. 22:29
 7/8 anonim ***** válasza:

A discofénytől látják egymást de a stroboszkóptól olyan a mozgása mindenkinek mint egy robotnak xD

Fogod látni hogy a többiek hogy táncolnak és te is azt csináld vagy tanulj meg tck-zni:P

2009. szept. 27. 05:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Itt kezdődik minden gond, amikor 14 évesen disco-ba megy az illető. Kérdem én miért? Mit akarsz te ott már nem azért? Az ilyen emberek szüleit sosem tudtam megérteni, mert ezért igenis a szülő a felelős.
2009. szept. 27. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!