Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ha félek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha félek?

Figyelt kérdés
első randim lessz egy gyönyörű lányal és én még sosem csókolóztam meg semmi de ha úgy adódik hogy csókolózni kell akk azt hogy? tudom hogy gáz de tényleg?
2009. szept. 26. 17:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nyugi lehet h neki sem volt barátja!!egy csomó 14-15 éves lánynak nem votl pasija..pedig szépek!
2009. szept. 26. 18:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy tudom hogy neki sem volt barátja de olyan szép hogy ezt nem hiszem el....
2009. szept. 26. 18:03
 3/9 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2009. szept. 26. 18:23
 4/9 A kérdező kommentje:
15/f 14/l én vok a fiú
2009. szept. 26. 18:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
mint a filmekben:) lassan közelíts, és adj a szájára egy lágy puszit:) és ha jön a következőért, akkor dugd át a nyelved:)onnan már menni fog:) sok szerencsét:)
2009. szept. 26. 20:56
 6/9 A kérdező kommentje:
De hogy fog menni ha még eddig nem csináltam? :) De remélem menni fog :)
2009. szept. 26. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Először lassan puszild meg,épphogy az ajkad az ő ajkát érje.Onnan már meg fogod látni,hogy partner e a dologban.És ha igen,észre fogod venni.Utána a második puszinál dugd át a nyelved,és próbáld meg mozgatni a szájában,úgy,hogy az ő nyelvével találkozzon a tied.De figyelj,senki nem tanulta ezt,mindenkinek jött magától,és neked is jönni fog:)

És ha azt gondolod hogy neki már volt barátja is,hát akkor meg semmi baj nincs,hiszen lehet ha elkezded ő már fog téged tudni "vezetni":)

Sok sikert!!!!:)

2009. szept. 28. 07:03
 8/9 A kérdező kommentje:
biztos igazat mondott mikor azt mondta hogy nincs barátja de nagyon szép és ez furcsa mind 1 köszönöm a választ :)
2009. szept. 28. 07:12
 9/9 A kérdező kommentje:
ill. nem volt :D
2009. szept. 28. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!