Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Nektek bejonnek a 174cm 55kg pasik? Tobbi lent
Szeritnem meg örülj neki. Legalább kitűnsz a sok pocakos, kigyúrt/hájas férfiak között.
Én is sovány vagyok és nem is baj ez.
Á, úgysincs csaj, aki így el tudna fogadni, és folyton csak azzal jönnek, hogy a te hibád, hgoy ilyen sovány vagy, gyúrjál b.zd meg, meg zabáljál, persze arra nem gondolnak, hogy van, aki ilyen genetikájú, reménytlen eset.
Én 165-170centi vagyok és ilyen 53-54kilónál többre még nem sikerült felhoznom magam, most mértem nem rég 53 kilónál volt a mérleg. Persze én már beletörődtem, hogy egy csajnak sem kellek így, hízni meg nem tudok, pedig több tízezret költöttem rá, de feljött az a két kiló, aztán, amint elfogyott a pénzem, vissza is fogytam. De tudjátok mit csajok, ha így nem kellek nektek, akkor nem is érdemeltek meg. Ennyire a súlyra mentek, nem is vagyok kíváncsi rátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!