Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az mennyire normális, ha egy fiú csak a vékony vagy normális alkatú lányokhoz tud vonzódni és ilyen lányokban is keresi a párját?
Figyelt kérdés
Sokan támadják az embert mostanság, ha nem tud vonzódni a túlsúlyos lányokhoz, ezért kérdezem. Lehet én vagyok a defektes. :/2013. ápr. 26. 01:20
11/19 anonim válasza:
Igen normális. Egy normális férfi a vékony és normális alkatú nőkhöz vonzódik (legalábbis a mi kultúránkban, a mai korban). Egy kövér női test a mai közízlés szerint csúnya.
12/19 anonim válasza:
Teljesen normális.
Mindenkinek más az ízlése, mindenkinek más a szép és ez így van rendjén.
Nem szereti mindenki a csokifagyit sem.... ;)
13/19 anonim válasza:
11.
Régen rossz ha valaki a közíléshez igazítja a saját ízlését...
Ez tipikus birka szindróma...
14/19 anonim válasza:
Teljesen normális. Mondjuk én nem testsúly alapján kategorizálok.
15/19 anonim válasza:
Normális addig a pontig, amíg a férfi is ad magára. Nekem egyedül az csípi a csőrömet, amikor valaki marha igénytelen magára nézve ( büdös, koszos, ápolatlan, mosdatlan, elhízott), de olyan elvárásai vannak, hogy hajaj!
16/19 anonim válasza:
mindenki ahhoz vonzódik ami tetszik neki
vannak srácok akik már kezdettől fogva a vékonyakhoz, valakik a ducibb lányokhoz vonzódnak
senkit nem támadnak emiatt N
17/19 anonim válasza:
Teljesen normális. Persze a lányok ezért fel szoktak néha háborodni, mert csak nekik van joguk a magas, izmos, jóképű, gazdag fiúkhoz vonzódni.
18/19 anonim válasza:
Nekem meg nem jönnek be a dagi és a túl vékony fiúk (kivétel nélkül)... Szerintem ez töknormális.
19/19 anonim válasza:
engem a vékonyak nem érdekelnek pl :D csak az átlagos vagy a duci
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!