Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan írjak rá egy lányra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá egy lányra chaten? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Ha tetszik egy lány, és meg akarom kedveltetni magamat vele, de nem akarom, hogy feltűnjön nagyon, hogy akarok vmit tőle, szóval ne legyen nyomulós.

Esetleg: -Szia, hogy vagy?

vagy micsi vagy mind2?

vagy hogy vagy?

(ismerem valóéletben is)

2013. ápr. 25. 21:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket, még jöhet!
2013. ápr. 26. 20:32
 12/18 anonim válasza:
Az én státuszom is ilyen egy lánnyal most kezdtem el nem rég beszélgetni vele én is úgy kezdtem mint a 8/11-es :DDD.Nekem kicsit "előnyöm" volt, hogy elment a sulinkból és tudtam az új sulijáról kérdezni.
2013. ápr. 27. 23:32
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjed ezzel: "nem a Te nagyanyád salakmotorozik?"
2013. jún. 5. 23:19
 14/18 anonim ***** válasza:

A van kedved beszélgetni szerintem a legjobb kezdésnek!:) Nem támadod le annyira...

15/L

2013. jún. 6. 00:12
 15/18 anonim ***** válasza:
csak azt ne kérdezd,hogy mizu,meg hogy vagy...mert nagyon idegesítő tud lenni...annyira utálom mikor minden nap kora reggel is megkérdezik mizu..erre mit lehet írni..főleg ha akkor kelek fel..jajj
2013. jún. 6. 00:15
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

-szia

-szia

-Van kedved beszélgetni?

-Nincs

-...

na és innen hogyan tovább?

2013. jún. 6. 00:19
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
mizuka, cicuka? ;)
2013. jún. 6. 10:54
 18/18 anonim ***** válasza:
ha aztírja nincs kedve beszélgetni,akkor ne is erőltesd,mert csak veled nem akar...ha tetszenél neki akkor lenne kedve...
2013. jún. 8. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!