Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá egy lányra chaten? (bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Ha tetszik egy lány, és meg akarom kedveltetni magamat vele, de nem akarom, hogy feltűnjön nagyon, hogy akarok vmit tőle, szóval ne legyen nyomulós.
Esetleg: -Szia, hogy vagy?
vagy micsi vagy mind2?
vagy hogy vagy?
(ismerem valóéletben is)
2013. ápr. 25. 21:42
11/18 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket, még jöhet!
2013. ápr. 26. 20:32
12/18 anonim válasza:
Az én státuszom is ilyen egy lánnyal most kezdtem el nem rég beszélgetni vele én is úgy kezdtem mint a 8/11-es :DDD.Nekem kicsit "előnyöm" volt, hogy elment a sulinkból és tudtam az új sulijáról kérdezni.
13/18 anonim válasza:
Kezdjed ezzel: "nem a Te nagyanyád salakmotorozik?"
14/18 anonim válasza:
A van kedved beszélgetni szerintem a legjobb kezdésnek!:) Nem támadod le annyira...
15/L
15/18 anonim válasza:
csak azt ne kérdezd,hogy mizu,meg hogy vagy...mert nagyon idegesítő tud lenni...annyira utálom mikor minden nap kora reggel is megkérdezik mizu..erre mit lehet írni..főleg ha akkor kelek fel..jajj
16/18 anonim válasza:
-szia
-szia
-Van kedved beszélgetni?
-Nincs
-...
na és innen hogyan tovább?
18/18 anonim válasza:
ha aztírja nincs kedve beszélgetni,akkor ne is erőltesd,mert csak veled nem akar...ha tetszenél neki akkor lenne kedve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!