Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiss-Kárpáty Ildikó kérdése:
Szeintetek partiképesek a magyar pasik?
Figyelt kérdés
Nemrég hallottam a buszon, amint egy idős anyuka azt ecsetelte egy barátnőjének, miszerint a lánya külföldön dolgozik egy pizzériában és azt javasolja neki, hogy ott próbáljon magának párt találni, mert a magyar férfiak nem "partiképesek" azaz nincs vagyonuk, megfelelő egzisztenciájuk egy család eltartásához.2013. ápr. 25. 21:00
21/27 anonim válasza:
Úgy van+ :( :D Én sem értem miért mondogatják a nők az egzisztenciát.Miből legyen egzisztenciám ?
22/27 A kérdező kommentje:
abból hogy felépíted. másoknak honnan van?
2013. ápr. 28. 10:43
23/27 anonim válasza:
De ahhoz pénz is kell.Magyarországon az meg nincs.Ha azt akarod,hogy pénzed legyen,ki kell menned külföldre,de ez a szerencse nem mindenkinek adatik meg.
24/27 A kérdező kommentje:
itthon is van pénz, csak már másoknál akkumulálódott. a rendszerváltás óta nagy pénzgravitáló fekete lyukakba ölmik a forint.
2013. ápr. 28. 23:16
25/27 anonim válasza:
#21-es talán abból,hogy vannak CÉLJAID és dolgozol értük,plusz van egy szakmád vagy bármi ilyesmi használható diploma(nem bölcsész,nem bölcsész gazdasági),és igen sokat dolgozzol akár napi 12 órát is és lesz egzisztenciád.
26/27 anonim válasza:
Gondolom Te is nő vagy.Csak külföldön lesz egzisztenciám a leírtak alapján.Diploma szart sem ér,a szakma se nagyon.Attól lesz egy férfi valaki,hogy van egy diplomája?
Szted olyan könnyű egyetemre bekerülni,meg bent maradni?Nőknek igen.
Jellemző,hogy a nők elvárják a férfiaktól,hogy pénzt keressenek,megállás nélkül dolgozzanak,míg ők semmit nem csinálnak és még ezek mellett unalomra,meg elhanyagolásra panaszkodnak,miközben a férfi értük is dolgozik,és ezek után jön a férfi összevissza csalása.
27/27 anonim válasza:
Nem vagyok nő én PASI vagyok.
Nem könnyű bent maradni ez igaz,hát nem bulizni kellene,meg kifogásokat gyártani,hanem tenni érte és kész.
Eddig csak kifogásokat hallok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!