Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha egy lány 25 évesen is az anyjával él ahhoz hogy viszonyultok?
Miért gáz az?? Kicsit régimódi vagyok ebből a szempontból, úgy gondolom hogy a közös házat vagy közösen vagy a férfinek kell(ene) megteremtenie.
Én 30 párom 35 és most tudunk közös házat venni h minden jól megy és életünk végéig eladósodunk. A mai világba akinek nem adnak a szülők házat az sajnos így jár.
Én lány vagyok, de nemtom h bírja ki valaki 25 éves koráig a szüleinél...
Egyébként sztem az gázabb ha egy pasi 25 évesen a szüleivel él...lányoknál nem annyira.
19:19!
És ha a fiú tanul mondjuk egyetemen? Menjen el diákmunkázni és abból fizesse a lakbért??? Vagy ,hogy gondolod? Amúgy szerintem egyáltalán nem gond.
19:32
ezt ugyanígy kérdezhetnénk lánnyal is nem?? ha tanul a lány miből fizessen albérletet??
amúgy a kérdés nem igazán irányul arra hogy saját házra vagy albérletre gondol. Az emberek 90%-a nem keres annyit hogy egyedül vegyen házat vagy béreljen albérletet. Én is a pasimmal közösen mentünk albiba. 1 fizuból nem ment volna.
Azért meg kéne nézni az adott sszülő-gyerek viszonyt. Anyádnál lakni is sokféleképp lehet. Szituációtól függ.
Ha nem tanul, nem dolgozik és az anyja tartja el, azért az hosszabb távon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!