Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a lány hivja randira a fiut?
Van egy fiu akit latasbol ismerek es koszonunk egymasnak ha talakozunk! Par hete naponta beszelunk facebookon es nagyon aranyos, meg ő is keresi a tarsasagom! De nem vagyok biztos benne, hogy szeretne e tobbet is baratsagnal?!
Szerintetek elhivjam valahova? Es ha igen, akkor hogyan es hova?
17/L
hát most pont én is beszélgetek egy lánnyal facebookon,meg ha látom köszönök,ilyesmi.én örülnék neki,ha elhívna valahova,megkönnyítené az életem :D
16/f
Szerintem így nem gáz, mert lehet a srác is úgy van vele hogy csak barátnak akarod és ezért nem mer lépni, és sajnos sok olyan hasonló dologról hallottam már hogy a srác pont ezért nem merte a lányt elhívni és a csaj sem mert lépni mert várta a srácot és ezért nem lett a dologból semmi.
Szóval lépj nyugodtan, lehet a srácnak csak egy lökés kell és már menni fog a dolog.
Én is jártam már így hogy beszélgettem egy lánnyal de nem nagyon mertem őt elhívni mert eléggé úgy jött le a dolog a beszélgetésekből még az msn időszakában hogy csak barátként akar, igaz hogy már többször találkoztunk személyesen, meg személyesen is ismertük meg egymást, de mégis ő adta meg a lökést.
Hogy lenne már gáz?
Ha jól tudom épp ti ríttatok az egyenjogúság miatt. Nahát akkor hívjátok el ti randira a fiút!
Sokan hiszik még azt, hogy anno belevéték egy nagy kőbe, hogy "a csajnak TILOS ezt megtenni"
Aztán ugyebár valami 800 évig, nem kívánságműsor volt a szerelem hanem összeadtak mindenkit, ha tetszik ha nem alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!