Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kommunikálni egy nő felé, hogy akárcsak barátilag is szívesen beszélgetnék vele?
Hát igen, ezt én is szeretném tudni...
Egy barátok nélküli 29 éves F
Magyarul azt kérdezed, hogyan kamuzz? :DD
Barátság nem létezik férfi és nő között, mert a barátságban a felek egyenlő horderejű jogokkal bírnak. Én még ilyet nő és férfi között a világban nem láttam.
Létezik barátság lány és fiú között. Tény, hogy volt olyan, de kutatások bizonyítják, hogy lehetséges. De azt is kimutatták, hogy sokszor többet érez az egyik a másik iránt. (ez főleg a 2. komizónak írtam le)
Első kérdés! Hány éves vagy?
Amúgy pedig elég ha fogod magad és odamész hozzá beszélgetni. Válassz olyan egyedet, akin látod, hogy kedves és nem utasítja vissza a kezdeményezést. :D Ne legyél rámenős és egoista, legyél vicces és szórakoztató. Foglald le a figyelmét és már mindjárt jól is van :)
Vagy akár Facen "Szia :) Láttalak ma xy helyen, én is szeretek odajárni :) zavarlak, vagy beszélhetünk?" jó oké... ez tényleg elég snassz, de ez jött.
Sok szerencsét :)
Egy Lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!