Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is volt/van így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is volt/van így?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok és még nem volt párkapcsolatom.Ezzel kapcsolatban valami kettősség van bennem:

- sokszor azt érzem, h kimaradok vmiből, mert ki ne szeretne odabújni valakihez, megpuszilgatni és egyáltalán egy olyan emberhez odabújni, akivel bármit megbeszélhetsz, de mégis több mint egy barát.

- de máskor meg azt mondom, h milyen jó, h nincs barátom, mert egy gonddal kevesebb(tudom, h ha vki gondnak tekinti a barátját, az már régen rossz, de olyan jó egyedül is lenni, főleg, mikor a fejed fölött a hullámok összecsapnak) és nem kell máshoz alkalmazkodni.

Tudom, h ez most nagyon negatívan hangzik, pedig alapjáraton pozitív a hozzáállásom a dolgokhoz, csak magammal szemben nem tudok az lenni.

Most biztos sokan azt hiszik, h a tökéletes barátra vágyok/várok (aki nincs). Pedig nem várok én senkire, csak egy olyan emberre, aki megérdemel.

Az pedig, h nem volt még barátom a környezetemben lévő emberek számára elég fusztráló és hülye dolognak tartják /hű, de gáz :)/, de ez van. Túlzottan az ő véleményük nem érdekel.

Nem zárkózom el az új dolgoktól, csak szerintem egy falat emeltem magam köré, ami a csalódásoktól véd.

Pedig tudom, h kockáztatás nélkül nem lehet nyerni.

Más is érzett már így?

Köszi a válaszokat!

:)

2009. szept. 25. 19:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én fiu vagyok nálad kicsit fiatalabb és kérdésedre válasz igen mással is van ez igy sőt mint látod nem is kevesen ez nem elitélendő dolog teljesen normális és tök jó hoyg ezen az oldalol ''sorstársak,, találkoznak
2009. szept. 27. 20:30
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia Kedves 19 éves leányzó!

Olvastam a kommenteket, és azt kell mondanom Neked, hogy nyugi! :)

Bár már 19 éves vagy, ami nem gond, csak akkor már pasit 20 felett kell tervezgetned, kiknek többsége a főiskolai tanulmányaival van elfoglalva, de nem lehetetlen találni tartós kapcsolatot. :)

Szerintem Te egy nagyon aranyos lány lehetsz, - már a fogalmazáskészségedből kiinduva is - akire még nem nagyon talált rá senki. Lányoknak amúgy is könnyebb bepasizni mint pasinak becsajozni, ezt garantálom neked :)

Amíg egy fiú bepróbálkozik 4-5-6 lánynál, és jóesetben 6 kisebb csalódás, majd enyhe önértékelési zavar érheti, addig például a Te esetedben ez 4-5-6 féle választék pasik közül. Ha velem történhetne meg, hogy egyszerre 2 lány közül kelljen választanom :)))))

Pedig összesen eddig 1 kapcsolatom volt, és előtte azt hittem hogy kész, vége, mindenről lemaradtam, de szó szerint 2 hónap alatt behoztam 19 évet :)

Nem kell attól megijedned, hogy sose jön össze neked semmi, itt van mondjuk ez a sima myvip randi, amin még én is fenn vagyok, és vagy egy jó tucat csajnak csak az aranyos és szexi jelzők már minimum 30-50, és ez nagy előny, tehát minden eszközöd adott ahhoz hogy megtaláld az igazit!

Én is próbálkozok, de még válaszlevelet sem kaptam vissza a kinézett csajoktól :(

Egészen biztos hogy lesz barátod :)

Minden jót!

Matt

2009. szept. 27. 20:30
 13/15 A kérdező kommentje:

Ezek válaszok nagyon feldobnak! :)

Köszönöm!

2009. szept. 27. 20:34
 14/15 anonim ***** válasza:
ha gondolod vegyél fel msn-re:D
2009. szept. 27. 21:15
 15/15 A kérdező kommentje:

Szia!

Remélem nem tűntem olyannak, aki még válaszra sem méltatja a másikat.

Msn-re szívesen felvennélek /bár nem vagyok nagy msn guru/ :), csak az most van is meg nincs is. (van: be tudok lépni, nincs: kb. 2 perc után ledob).

Esetleg, ha lenne kedved, akkor írhatnál e-mailt. :)

U.i.: Remélem nem tűnik lerázó dumának, mert nem annak szánom.

2009. szept. 28. 18:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!