Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is volt/van így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is volt/van így?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok és még nem volt párkapcsolatom.Ezzel kapcsolatban valami kettősség van bennem:

- sokszor azt érzem, h kimaradok vmiből, mert ki ne szeretne odabújni valakihez, megpuszilgatni és egyáltalán egy olyan emberhez odabújni, akivel bármit megbeszélhetsz, de mégis több mint egy barát.

- de máskor meg azt mondom, h milyen jó, h nincs barátom, mert egy gonddal kevesebb(tudom, h ha vki gondnak tekinti a barátját, az már régen rossz, de olyan jó egyedül is lenni, főleg, mikor a fejed fölött a hullámok összecsapnak) és nem kell máshoz alkalmazkodni.

Tudom, h ez most nagyon negatívan hangzik, pedig alapjáraton pozitív a hozzáállásom a dolgokhoz, csak magammal szemben nem tudok az lenni.

Most biztos sokan azt hiszik, h a tökéletes barátra vágyok/várok (aki nincs). Pedig nem várok én senkire, csak egy olyan emberre, aki megérdemel.

Az pedig, h nem volt még barátom a környezetemben lévő emberek számára elég fusztráló és hülye dolognak tartják /hű, de gáz :)/, de ez van. Túlzottan az ő véleményük nem érdekel.

Nem zárkózom el az új dolgoktól, csak szerintem egy falat emeltem magam köré, ami a csalódásoktól véd.

Pedig tudom, h kockáztatás nélkül nem lehet nyerni.

Más is érzett már így?

Köszi a válaszokat!

:)

2009. szept. 25. 19:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
17 vok és még nekem se volt, de lesz@rom-.-"(pedig már lehetett volna csak mire észbekaptam elköltözözz:(
2009. szept. 25. 20:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
*elköltözött bocs:S
2009. szept. 25. 20:03
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy hogy nézel ki?
2009. szept. 25. 20:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

igaz én fiatalabb vagyok nálad, de énis így érzek.

a körülöttem lévő emberek azt hajták,hogy legyen már barátom..

de igazából nem akarok bele ugrani olyan kapcsolatba amit nem akarok annyira.

néha jó egyedül.. de néha hiányzik valaki az életemből.. aki -ahogy írta-ott van ha kell..

van ,hogy úgy érzem én tehetek erről,túl magasra tettem a mércét..de aztán rájövök ,hogy miért is kéne sürgetnem.. egyszer -remélem- megtalál a szerelem, addig meg nem szeretnék csalódni.elégszer törtek már össze.. vissza utasítottak stb. nehezen nyílok meg ,bízok meg valakiben ,ha párkapcsolatról van szó.

ne aggódj, biztos nem csak mi vagyunk ezzel így. :]

17L

2009. szept. 25. 20:06
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam így, simán elvoltam pasik nélkül, mert ott a suli ahol helyt kell állni, a barátok, a család, a fenének kell még egy "gond" még valaki akihez alkalmazkodnod kell! Aztán nyitottam és elkezdtem ismerkedni. Igazából nem bánom, hogy nem fiatalabb koromban kezdtem bele, nem voltam még kész egy kapcsolatra, nem hiányzott!

Azóta rájöttem, hogy egy barát nem nyűg és teher! Néha valóban alkalmazkodni kell és az idődből is nyilván elvesz, de bőven kárpótol mindenért és teljesebbé, kellemesebbé is teszi az életet!:) Szóval szerintem ha valóban szükséged lesz valakire az a bizonyos fal magától leomlik!:)

2009. szept. 25. 20:07
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :)

Nem hiszem, h magasra teszem a mércét, csak nem lehet olyan nagy elvárás, h vki köszönjön és a szemedbe mondja a véleményét és ne a hátad mögött beszéljen ki.

Átlagosnak tartom magam (szóval nem vagyok szőke és 40 kiló vasággyal). :)

2009. szept. 25. 20:18
 7/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szóról szóra ugyanígy vagyok ezzel, mint ahogy te a gondolatjeles mondatokban megfogalmaztad. "Csak" két dologban van eltérés, abban, hogy 21 éves fiú vagyok és volt már kapcsolatom ("kemény" 1db, és ennek pont úgy lett vége, hogy a fejem felett összecsaptak a hullámok, azaz jött egy vizsgaidőszak, és ezért nem tudtunk találkozni, de ő meg mindig hisztizett emiatt).

Szóval, én a "második" pontot(vagyis az "alkalmazkodósat"), úgy próbálom kiküszöbölni, hogy egy megértő lányt keresek (csak annyit kérnék tőle, hogy értse meg, vannak időszakok, amikor nagyon kevés időm van, de ettől u.úgy szeretem, bármi másban pedig alkalmazkodnék), csak ugyebár manapság ez "extra magas" igénynek számít...

Az tény, hogy én sem szeretek "kockáztatni", de azért félévente egyszer belefér, és ha nem jön össze senki, azzal se veszít sok mindent ember. A későbbi csalódástól pedig úgy tudod megvédeni magad, hogy nem kapkodsz el semmit, hanem jól megismered a párodat.

A barátok pedig ha azt mondják, hogy "kéne már valakit találni", akkor vagy azt mondom neki, hogy rajta mutass példát (ha ő is egyedülálló), vagy pedig megmondom neki, hogy szóljon ha lát egy olyan lányt, aki (a szerintem nem túl magas) kritériumoknak megfelel...

2009. szept. 25. 20:44
 8/15 A kérdező kommentje:

Aranyos volt a válaszod 20:44-es :)

A vizsgaidőszakot meg tudom érteni (az alatt a 2 amit túléltem, barát nélkül is kikergettek a világból).

Amit írtál a barátaidról,nálam is így van a barátnőkkel, csak kb. az ő egyéniségük is hasonló hozzám, így ebből se se szokott túl sok minden kisülni.

2009. szept. 25. 20:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanúgy érzek, mint ahogy Te leírtad. Még nem is randiztam soha, félek az új dolgoktól, pedig tudom, hogy hülyeség, de akkor is. :)

Remélem azért sikerül Nekünk, drukkolok Neked, mert ahogy az írásodból, stílusodból lejön, egy kedves, értelmes lány lehetsz! Sok sikert!:) 17/L

2009. szept. 27. 20:04
 10/15 A kérdező kommentje:
:)
2009. szept. 27. 20:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!