Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha ilyen a személyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha ilyen a személyiségem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy hiába takargatom, meg próbálok más lenni, mindig is egy állandóan vigyorgó, szerencsétlenkedő srác maradok belülről.. Én ilyen vagyok, de ezt nagyon kevesen találják vonzónak, és úgy érzem, hogy változtatni kéne rajta, "komolyodni" ahhoz, hogy megfogjam a lányokat valamivel

Ez egy bizonyos szintig megy is, aki nem érdekel, annak tudok sz@rni a fejére, tudok köcsög lenni, nemtörődöm lenni, és a többi, de ahogy megtetszik valaki, egyből átmegyek ilyen kis vicceskedős, vigyorgós papucsba, és ez szerintem is elég taszító. Ha beszélgetek, egyből előjön az önkéntelen vigyorgásom a semmin, nem tűnök határozottnak, túlzottan érdekel a másik véleménye..

Aztán ha valakit közelebbről megismerek, ez egyre jobban felerősödik, egyszerűen nincs tekintélyem így..

Van esetleg valakinek tanácsa, hogy mit tehetnék?

#egybocikétbocihárombocinégyboci
2013. ápr. 22. 20:13
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja, 18 vagyok
2013. ápr. 22. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne akarj magadon változtatni
2013. ápr. 22. 20:16
 3/9 anonim ***** válasza:

szerintem se változtass :)

sokan vagyunk, akiknek bejönnek a félbolond emberek :)

és ne legyél bunkó senkivel :(

2013. ápr. 22. 20:24
 4/9 anonim ***** válasza:

nekem aranyosnak és szimpinek tűnsz azok alapján amiket leírtál magadról :))

ne akarj változni, szerintem így vagy jó. kevés ilyen ember van

2013. ápr. 22. 20:34
 5/9 anonim válasza:
Miért van az hogy az emberekbe beleégett egy tőmondatban leírható séma arról hogy hogyan kellene mindenkinek knézni, viselkedni, gondolkodni és aki ettől véletlenül eltér, az rögtön betegnek érzi magát?? Nincs veled semmi gond, ne dőlj be a sztereotípiáknak és könnyebb lesz az életed...
2013. ápr. 22. 20:36
 6/9 A kérdező kommentje:

Hát a gimi ahová én bekerültem, az bunkó parasztokkal volt tele akik természetesen megtaláltak a 2. hónapban, és ki is fogtam rajtam még fiatalon..

Aztán miután lehúztam 4 évet itt, teljesen zárkózottá váltam a "környezet" hatására, de a régi énem sem halt meg, mert azt a zárkózottság mellett megőriztem..

Így gyakorlatilag egy nehezen nyitó, de később túlzottan megnyíló személyiségem lett, ha az illetőt arra érdemesnek találom..

Ez ilyen.. fura. Igazából szinte senki sem mutatta eddig, hogy neki ez tetszene, igazából mindenhol falakba ütköztem..

Szóval én sem tudom ezt megfogalmazni, a lényeg az, hogy valamiért mindig én voltam az, akibe bele akarnak kötni, miközben bennem semmi ilyen vágy nincs. Valamivel ezt sugárzom, plusz valamivel taszítom az embereket...

Én erre jutottam, hogy nincs tekintélyem, túl gyerekesnek és papucsnak tűnök, ezért inkább átlépnek rajtam kétszer, ezért kéne valahogy változtatnom, hogy megbecsüljenek, mindkét nem részéről, de nekem az is elég lenne, ha legalább egy lány lenne aki megbecsül, és akivel megértjük egymást :)

Sajnos ritka az ilyen ember mint én, elveszve érzem magam..

Mindenesetre próbálkozok tovább, de egy-két tanács jól jönne

2013. ápr. 22. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha akarsz ismerkedhetnenk en is ilyenfele vagyok csak lanyba:)Bar nem hiszem hogy akarnal:"vigyorgós papucsba, és ez szerintem is elég taszító"
2013. ápr. 22. 20:52
 8/9 anonim válasza:
De azért szerintem 18 évesen kicsit korai is ilyen messzemenő következtetéseket levonni... Veled még bármi megtörténhet. Nem kell tenned semmi különöset, csak türelmesnek lenni...
2013. ápr. 22. 20:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne változz, a pasim is néha ilyen bolond, meg én is, szerintem tök aranyos :D
2013. ápr. 22. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!