Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne érdekesebbé tenni a személyiségem?
Helyes srác vagyok, semmi bajom a külsőmmel, viszont a kommunikáció nagyon rosszul megy a lányokkal. Teljesen elakadok pár mondat után, nem tudom mit kérdezzek tőlük. Az érdeklődési köröm sajnos kimerül a World Of Warcraftban (4 éve tolom, most kezdek leállni és ink csajozni) Úgy érzem nem ebben a világban nőttem fel. Hogyan tudnék ezen változtatni?
17/F
szasz..
figyi.. a pofázás az egy olyan dolog amit lehet tanulni :D
szórakozz a haverokkal.. dumálj sokat.. figyeld meg ,hogy ők hogy beszélnek a nőkkel ha épp közelben vagy..
ha beszélsz egy csajjal akkor ne olyan dolgokat kérdezz amire 1-2 szóval tud válaszolni , mert akkor megint elakadtok..
pl. Nézted tegnap este a Barátok köztöt ? - igen.
ez nem egy jó kérdés.. :D
figyeld amit beszél és esetleg kérdezz vissza arra..
egyébként meg ne állj neki úgy én most csajozni fogok !
jön az magától.. nem kell erőltetni :)
hasonló gondom volt nekem is.. már "fejlődök" egyre több sikerrel :)
sok sikert ;)
18.F.
1. vagyok.
van egy jó kérdés amit mindig "bevethetsz" ha sz*rul jön ki az előző kérdés vagy beállna a csend..
Ha hirtelen nagyon sok pénzed lenne, mit csinálnál vele?
ez azért jó mert nem lehet 1-2 szóval válaszolni rá.. egyébként meg sok mindent megtudsz róla pl. az "álmait"..
és erre tudsz feltenni újabb kérdéseket..
pl. szeretnék egy nagy házat a tengerparton.. bla-bla..
erre már tudsz kérdezni ,hogy merre ? , hogy nézne ki .. stb. :D
ezeket a kérdéseket inkább kerül el..
te: Szóval, gyakran jársz ide?
ő: Igen.
(... csend..)
te: Te is szereted ezt a zenekart?
ő: Nem igazán.
(... csend..)
itt eléggé zavart helyzetbe kerülhetsz ami látszani fog rajtad..
mind mondtam az 1. üziben ,hogy..
"Szoktad nézni a Barátok köztöt?
Válasz: Igen/Nem.. hasonlók.. nem túl j mert elakadtok..
inkább így kérdezd:
"Mit gondolsz a Barátok közt sorozatról? "
Válasz: Szerintem jó, mert... blablabla... / Szerintem nem jó, mert... blabla..
és amit mond arra jó eséllyel vissza tudsz kérdezni..
:) csak ügyesen :)
Hehe :d hasonló a helyzet ^^ wow 3éve.Kb 1hónapja hagytam abba.Külsőmmel semmi gondom, wow mellett is jártam többnyire kondizni.Viszont csajokkal egyáltalán nem tudok beszélgetni.Haverokkal még okés, mert állatkodunk meg hülyéskedünk, de azért a lányok az ilyeneken nem igazán nevetnek..:D Szóval most nyáron mindenképp be akarok újítani egy csajt meg megtanulni beszélgetni velük...xd
16f
1. , 2. vagyok :D
na még valami.. :D
ha nem tudsz élőbe kommunikálni akkor próbáld meg először chat-en ..
élőbe kicsit nehezebb mert nincs időd gondolkodni..
chat-en van egy kis időd gondolkozni..
ha netán megszólja ,hogy miért írsz vissza ilyen lassan akkor fogd arra ,hogy lassú a neted :D
van olyan haverom aki annyit és úgy tud beszélni , hogy "lebeszél a lábáról" akármilyen csajt :D
nekem már fájna a szám annyit beszélni.. :D
és ha személyesen beszélsz csajjal.. akkor ne a melleit bámuld ! :D tudom ,hogy itt a jó idő nagy a dekoltázsuk.. de akkor is :D próbálj a szemükbe nézni.. de azt sem kell túlzásba vinni :D
én is a haveromtól tanultam meg "pofázni".. elejével félénkebb voltam :D
ha van barátod aki "érti a nőket" akkor kérd meg őt ,hogy segítsen egy kicsit.. nem szégyelld magad ,hogy segítségre van szükséged. :)
... kicsit.. nem szégyelld magad , ...
-->
... kicsit.. ne szégyelld magad , ...
bocsi, de kicsit gyorsan írtam :D
Válassz magadnak hobbit. Akár többet is. Légy tevékeny! Megkérdezi mit szoktál csinálni, melyik hangzik jobban? "netezek, zenét hallgatok, hétvégén haverokkal lógok" vagy "netezek, zenét hallgatok, hétvégén haverokkal lógok ÉS olvasok, külföldiekkel csetelek, otthon segítek, állatokkal foglalkozok, kertészkedek, séta közben bámészkodok, fényképezek, photoshoppal/FL studioval hülyéskedek, motorozok, utazok, lovagolok, íjászkodok, bicikliket szerelek"
Nem kell mindet napi szinten űznöd, elég ha csak havonta egy-kétszer csinálod. De már rengeteg dologról tudsz beszélni, így nő az esélye, hogy valami közös dolgot fogsz tudni találni.
Megvan a közös téma: Ne tegyél fel eldöntendő kérdést sose, vagy csak kivételes esetekben! Ha megvan mit akarsz kérdezni, akkor fogalmazd meg úgy, hogy kifejtős választ kelljen adnia. lásd: fentebbi kolléga válaszában a példák
PR munka az egész, el kell adni magad.
Legyél optimista. Tudatosítsd magadban, hogy ha visszautasítanak, akkor nem te vagy a szar, hanem ő marad ki valami jóból! Nem neked van szükséged rá, hanem neki van rád. Nekem sajnos évekig tartott erre a szintre eljutni, de azóta sokkal lazábban veszem a dolgot. Nem görcsölök ha oda kell menni valakihez. És ezt látja a nő is, hogy nem egy félénk fiú lép oda, hanem egy magabiztos férfi. És ez tetszik a lányoknak, egy öntudatos, magabiztos férfi. Aki tudja, mi kell neki, és tesz is érte, hogy megszerezze. Aki jelen esetben ő. (Nem kerültem ellentmondásba, hiszen attól hogy valami kell, még nem biztos hogy szükségünk is van rá.)
Ha meg átnyújtaná neked a "nem" felirattal ellátott májuskosárkát, akkor udvariasan elköszönsz, és nevetve továbbállsz egy másik lányhoz.
Remélem találsz a sorok közt hasznos gondolatokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!