Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám érdekesebbé tenni a pettinget?
én annyira gáznak érzem ahogy egy 15éves lány szopja a fäszt....még csak elképzelni sem akarom hogy a hugom szopjon egy lompost, ráadásul lehet 20 fölötti pasiét.
én 22 vagyok, de 15éves lány szájába még ha fizetni sem adnám...inkább idősebbek. bár ezt úgy mondom hogy még senki szájába sem jártam pénisz ügyileg, és nem tudom mi a jó. lehet megérzem az izét, már nemtok leállni sem.
de megneznem azokat akik lepontoztak...
most az a problema h 22evesen nem akarok 15 eves csajt? tegyem inkabb megis azt h veluk kavargatok? Akkor meg pedofilnak hisznek.
tuti csajok pontoztak le, mert ok szeretnek maguknak idosebb pasit illetni.
Hátnem...Nem csak olyanok akiknek nagyobb pasijuk van.De az sem a te dolgod és nem ez volt a kérdés...:D
Nem akarsz kisebb csaj.Oké!megértettük!Nem kell még ideírni és sírni, hogy lepontoztak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!