Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy a két lány tesóm bármelyik fiút megkaphatja, én meg fiúként csak az elutasításokat kapom a csajoktól, sőt még ki is szoktak gúnyolni? Ez másnál is így van?
Talán mert ők lányok?!
Esetleg kérj tőlük öltözködési (vagy csajozási) tanácsot vagy bármilyen tippet... Hátha jobb az ízlésük mint neked...
-.- és te hallgatsz rájuk?
Nyomás ide: puafestival.hu/fórum
írd a bemutatkozásba, hogy T küldött
a híres testvéri szeretet. én lány vagyok, nekem öcsém van (1 év van köztünk), fiatalabb korunkban engem is sokat bsztatott, neki már 13-14 éves korában voltak barátnői, én 15 évesen csókolóztam először... kénytelen leszel magasról tenni a húgaid hülyeségére, megtalálni magadat, és előbb-utóbb egy hozzád illő lány is jönni fog! ne ragadj le annál, hogy szerinted előnytelen a külsőd, én egyszerűen képtelenségnek tartom, hogy van olyan ember, aki senkinek nem tetszik.
mi lenne, ha elkezdenél mondjuk gitározni? a zenészekre fokozottabban buknak a nők! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!