Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Utcán hogyan lehet ismerkedni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utcán hogyan lehet ismerkedni, ha mindig mindenki rohan?

Figyelt kérdés

Régóta kacérkodok a gondolattal, hogy szórakozóhelyeken megszokott szánalmas ismerkedésből, és egymás fülébe ordibálásától átváltok az utcai ismerkedésre.

(ugyan jelen pillanatban nem aktuális a kérdés, hiszen van barátnőm, de a téma mindig is érdekelt)

A gond azonban az, hogy eddig ahogy felmértem a terepet, a legtöbb lány, nemhogy esetleg ismerkedésre, de még szemezésre sem nyitott. rohannak. mindig mindenki mindenhova, (suli, busz, könyvtár stb stb stb...)

Míg pl én akárhogy is sietek bárhova, mindig van 2 percem ha valaki leszólít.

Nem tudom hogy a külsőmmel van e gond, képet ugyan nem teszek fel de lefestem magam szavakkal:

175 cm magas vagyok, barna szem, fekete rövid haj, sportos testalkat, borostás arc, általában kivágott "v" nyakú pólóban, és farmerban vagyok, természetesen nyaklánc, és óra, karkötő s gyűrű sem maradhat el.

Stílusosan öltözködöm, sokat adok a külsőmre is.

Nem tippeket kérek, hanem azt, hogy aki így ismerte meg a barátnőjét (utca alatt akár szabadtéri bárminemű programot is értek) az hogyan csinálta? Adott a lány "jelek"-et? vagy csak ugy spontán történt az egész?

Lehetőleg normális válaszokat kérnék, köszönöm.

Üdv.

2013. ápr. 22. 16:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
57%

Csináltass egy pólót! :)

"Légyszi állj meg,hogy megismerhesselek" felirattal :D

2013. ápr. 22. 16:31
 2/23 anonim ***** válasza:

(Egy lány, ugyanerről a témáról és épp most válaszoltam meg!)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__42634..

2013. ápr. 22. 16:48
 3/23 anonim ***** válasza:
1---> nem rossz ötlet :DD
2013. ápr. 22. 17:23
 4/23 anonim ***** válasza:
33%
Fujjj ékszereket hordassz fiu letedre? Ossze nem jonnek egy ilyen puhapoccsel........
2013. ápr. 22. 17:52
 5/23 A kérdező kommentje:

puap*cs? XD köszike...

most egy óra egy karkötő, meg egy orvosiacél gyűrű a középső ujjamon, már rohadt b*zis tényleg, sőt férfiatlan, meg "puhap*csös"...dehát ízlések és pofonok ;)

2013. ápr. 22. 18:05
 6/23 anonim ***** válasza:
0%
Hat orvosi acel ide vagy oda....en ossze nem jonnek egy ilyen....."ferfival". Szoval sok szerencset az ismerkedeshez.....
2013. ápr. 23. 00:08
 7/23 anonim válasza:

Én sem értem, hogy az ékszerektől miért p p valaki... Meg, hogy miért van ennyi undok ember.

Nadeakérdésreválaszolva: kb 16 és 23 éves korom között bejött volna ez az ismerkedés, akkor még "naivan" elhittem volna, hogy a szépségem miatt csinálod. Lassan 30 leszek, férjjel, gyerekkel, kicsit több tapasztalattal és már nem állnék meg, biztos azt hinném, hogy van valami hátsó szándékod. Persze azért jól esik ha férfiasan megnéznek ;))

2013. ápr. 23. 22:48
 8/23 A kérdező kommentje:

"nem jönnék össze ilyen férfival"

figyu csekkold johnny deppet légyszi...:D rajta is van pár ékszer, és döglenek utánna a nők, szal sok sikert neked is a az igazi "csupasz alfákhoz" :D

utsó:

hát igen azért annyi idősen már más a téma, átlátja az ember a dolgokat. ez csak egy kérdés volt, hogy ki hogy merre, esetleg miylen megfontolásból is vna bátorsága leszólítani embereket akik valszek ugyis elhajtják mert "sietnek"...:/

2013. ápr. 25. 19:08
 9/23 sasasa3636 válasza:
ritka mint a fehér holló az utcai ismerkedés...
2013. máj. 27. 14:06
 10/23 anonim ***** válasza:

Ez érdekes gondolat és szerintem nem túl megszokott jelenség. Én jó néven venném, ha egy szimpatikus srác szólítana le. Sok sikert hozzá ;D

Ui.: Az ékszereket pedig pártolom és a leírásod alapján...Hmm... :D

2013. máj. 27. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!