Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért piszkálják a csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért piszkálják a csajok folyton a külsőmet, testi adottságaimat, ha egy rakás csúnya fiút és csúnya lányt látok párkapcsolatban mindenfelé?

Figyelt kérdés
Én ezt nem értem, engem miért nem tud egy lány sem elfogadni olyan csúnya gyerekként, amilyen vagyok, ha másokat meg képesek elfogadni az ellenkező nemből.

2013. ápr. 22. 12:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Másoknak valószínűleg van stílusuk, önbizalmuk, pozitív kisugárzásuk, amivel nagyon jól lehet kompenzálni a testi adottságokat.
2013. ápr. 22. 12:23
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Mert ők valszeg nem annyira csúnyák, mint te.
2013. ápr. 22. 12:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Már nem azért de az hogy párkapcsolatban van egy csúnya személy még nem mentesül gúnyolódás alól.
2013. ápr. 22. 12:25
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Hát szép öcsém erre te itt nem fogsz érdemleges választ kapni. Ha nem akarsz egyedül megöregedni akkor tessék kimenni a géptől és próbálkozni. Valóban a kevésbé szép fiúknak több fáradságba kerül, de amint te is írtad nem lehetetlen.
2013. ápr. 22. 12:26
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
Mert a nők sokkal gonoszabbak mint a férfiak?
2013. ápr. 22. 12:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Pont akkor gúnyoltak ki, amikor csajozni voltam a városban... De ezek után kezdem elhinni, hogy tényleg kegyetlenebbek a láynok, mint a fiúk.
2013. ápr. 22. 12:37
 7/11 anonim ***** válasza:

"Másoknak valószínűleg van stílusuk, önbizalmuk, pozitív kisugárzásuk, amivel nagyon jól lehet kompenzálni a testi adottságokat."

Ezek csak kedveskedő szinonímái a valóságnak - helyesen így szólna: "Másoknak valószínűleg van PÉNZÜK, amivel nagyon jól lehet kompenzálni a testi adottságokat."

2013. ápr. 22. 12:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ők csak szerinted csúnyák, de valójában csak átlagosok. A lányok szokták piszkálni azokat, akiknek ronda a külsejük. Tudom, hiszen én elég rusnya vagyok, és folyamatosan visszautasítanak a külsőm miatt.
2013. ápr. 22. 12:43
 9/11 anonim ***** válasza:
El nem tudom képzelni, milyen az, amikor valaki "csajozni megy a városba", de ha ez abból áll, hogy random lányokat szólítgatsz le, akkor esélyes, hogy páran röhögve fognak elküldeni a francba.
2013. ápr. 22. 13:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Különítsük el: ahhoz, hogy az utcán leszólított lányoknál sikeres legyen valaki, ahhoz tényleg nagyon jól kell kinézni, vagy nagyon különleges kisugárzással (jó dumával) kell rendelkezni.

Ha valaki átlagos (nem ronda, átlagos), akkor más módszert kell alkalmazni, akkor egyszerűen csak ismerkedni, beszélgetni kell (pl. társaságban, programokon), és apránként lenyűgözni a nőket. Nem kell ajtóstul rontani a házba! Annyi mindenről lehet beszélgetni, és ha ezt megfelelő stílusban teszed, akkor a nők többségénél nyerő lehetsz. Közben lehet finoman (!) flörtölni, de semmiképpen sem nyomulni!

2013. ápr. 22. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!