Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki?
Sziasztok, 8 hónapja megismertem egy lányt facebook-on. Mint kiderült elég közel lakik hozzám, 4-5km-re.
Kétszer találkoztunk, ahol az első nem sikerült valami jóra mivel feszült voltam. A második találkozás már sokkal jobb volt. Aztán nem találkoztunk 4 hónapig, közben összejött egy másik fiúval. Már nem bírtam és kicsúszott a számon, hogy tetszik nekem (nem szemtől szemben, hanem interneten, tudom gáz.)
Ez tavaly Decemberben történt, most pár napja pedig szakított a barátjával, mert kihasználta, és megcsalta.
Valamelyik nap pedig átjött hozzám a lány, jól elvoltunk beszélgettünk stb. (Ő hozta fel, hogy találkozzunk, én nem akartam mert hiszen pár napja szakítottak. Mondta nem is bánja, sokkal jobb így, nem is volt az olyan jó.)
Összességben négyszer találkoztunk, ebből 1 mondható randinak, a másik 3 olyasféle baráti találkozás.
Ha legközelebb találkozunk, ami nem olyan soká lesz, még a héten, akkor elmondjam neki szemtől szemben, hogy mennyire tetszik nekem? vagy várjak még vele, hogy találkozzunk párszor? Félek, ha sokat várok akkor megint elcsábítja valaki előlem.
16/F és 16/L
Bocsi ha kicsit hosszú lett.
Igen. Mondd el Neki, h tetszik Neked! Szerintem Te sem vagy közömbös az Ő számára. :)
Mi lehet? Legfeljebb kiderül, h mégsem. Akkor viszont nem kell tovább felesleges köröket futnod.
56/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!