Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki hogy már 4 éve tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszett nekem már 4 éve, csak nem mert lépni egyikünk sem. Pár hete írtam neki facen, és elhívott randizni. Majd bevallotta hogy nem tudom hány éve tetszem neki, csak ő sem mert lépni :D Én nem vallottam be neki hogy nekem is bejön évek óta, de érdemes lenne?2013. márc. 21. 16:40
1/8 anonim válasza:
nem mert évek ótta mind 2 -en hulyék vagytok várjatok még 4 évet utána jo lesz...
2/8 anonim válasza:
és most gondolj bele, már 4 éve együtt lehetnétek :D
3/8 anonim válasza:
Mondd már el!! :D Akkor lenne érthető a bizonytalanságod ha a srác nem mondta volna neked, hogy több éve tetszel neki! De így, hogy ő már mondta, nem értem mitől félsz!? :)
4/8 A kérdező kommentje:
Tudom, gondoltam rá :D
Vagy hogy mennyivel másabb lenne az életem most...
2013. márc. 21. 16:47
5/8 A kérdező kommentje:
Jó, elmondom neki :)
Hanyatt fog vágódni ha megtudja :D
2013. márc. 21. 16:48
6/8 anonim válasza:
két nő volt az életemben akikkel amikor összejöttem kiderült, hogy tízegynéhány évvel korábban naponta figyelték a jövés-menésem, és tetszettem nekik (egyik a gimibe járt szemben ahol laktam, a másik mellette épületben dolgozott) ... a gimist nem ismertem korábban, de a dolgozóst igen, és én is nézegettem ha találkoztunk, de csak titokban ... azért a sors megadta az elégtételt, még ha nyuszik is voltunk régen, mert mikor összejöttünk akkor nagy szerelem volt aztán :))
8/8 anonim válasza:
Jobb később mint soha. Igen, valld be neki, mit érzel. Biztos hogy örülne neki, és ő is szeretné. Sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!