Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet idegen lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yorxun Yorxun kérdése:

Hogyan lehet idegen lányokat randira hívni?

Figyelt kérdés
Ha reggel munkahely felé menet vagy visszafelé útközben vagy a villamoson olyan lányt látok, aki szimpatikus (néha még mosolyognak is), viszont nem ismerem, idegen számomra, akkor hogyan lehet randira hívni? Érdemes? Egyáltalán illik ilyet?

2013. ápr. 22. 00:10
1 2
 11/18 Tímea97 válasza:
Szerintem egyszerűen csak vegyél bátorságot magadon ,ha tetszik egy lány,és egy alkalmas pillanatban mond meg neki,hogy tetszik neked és szeretnéd,ha randizna veled. Nem baj,ha kicsit zavarban vagy,szerintem még cukinak is fog érte tartani.
2013. ápr. 22. 01:59
 12/18 anonim ***** válasza:
Abszolút csajtól függ, h h reagál BÁRMILYEN szövegedre! Legtöbb nem vevő az ilyen ismerkedésre, de van akik igen, ki kell fogni. Az őszinte, egyenes beszéd (nem perverz) szerintem célra vezetőbb, mert legalább nem látja rajtad, h kertelsz még ha zavarban is vagy.
2013. ápr. 22. 07:59
 13/18 anonim ***** válasza:
25%
Ez csak attól függ, hogy nézel ki. Ha jóképű vagy, akkor bármit mondasz a nő olvadozni fog, ha viszont olyan ronda, mint én, akkor mondhatsz bármit úgyis lekoptat. Ez utóbbit elég jól tudom tapasztalatból.
2013. ápr. 22. 08:27
 14/18 anonim ***** válasza:
74%

Nem azért, de kár panaszkodnia olyanoknak akik rondábbak. Nem egyszer volt már olyan, s van is, hogy bűn ronda fiúknak majdnem már hogy modell alkatú, kinézetű barátnőjük van. Az egész csak a hülye hozzáállásotoktól függ.

Látják rajtatok, hogy csak bánt a dolog, ha elküld a fenébe, utána meg pláne röhögnek rajtatok.

Önbizalom kérdése minden! Meg ronda vagy, gyúrjál egy picit, ha már kinézte nem is vagy olyan jó, de legyen egy kis alkatod!

Ha úgy mennétek oda egy csajhoz, hogy még is elutasít, röhögnék kéne csupán, komolyan még néha kacsintanék is, hogy jelezzem, basszus van más is rajtad kívül. Ha látja rajtad, hogy vidáman hagyod ott, nem úgy mint akin keresztül ment az úthenger, még lehet a végén utánad fog szólni, mert látja rajtad, hogy a rondaságod ellenére is férfi vagy, nem egy nyúl. A többség idővel úgy is értékelné. Meg eleve ne úgy menjetek oda, hogy "nekem most barátnő kell", hanem csak úgy, barátkozásból.

2013. ápr. 22. 12:52
 15/18 anonim ***** válasza:
14: Az önbizalom csak az átlagos srácoknak állhat jó, az igazán ronda srácoknak, mint én, nincs mire önbizalmuk lennie, hiszen folyton csak visszautasításokat kapunk.
2013. ápr. 22. 13:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondtam valamit, röhögj a képébe, lássa rajtad, hogy leszarod, hogy elküld e vagy sem, mert te attól még férfinak érzed magad! Lássa rajtad, hogy egyedül is boldog tudsz lenni. Mosolyogj, nevess. Azt kapod a világtól, amit te adsz feléjük. Ha elhúzódsz az emberektől, akkor ők is elfognak tőled. Ha rondának gondolod magad, ők is annak fognak.
2013. ápr. 22. 15:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha Önmagadat nem vagy képes elfogadni, hogy várnád el mástól, hogy majd Ők elfogadnak?
2013. ápr. 22. 16:04
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! :) Ha vannak még ötletek, továbbra is szívesen fogadom őket!
2013. ápr. 22. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!