Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú és hármunknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú és hármunknak tetszik most mi legyen?

Figyelt kérdés
Na van 18 éves fiú mi csak 14-ek vagyunk tudom most jön az hogy haggyátok de fiú tényleg éretlen a korához képest de hozzánk képest meg érett. Nekem nagyon tetszik és már nagyon sokat sírok mert szerintem a legjobbarátnőm tetszik neki nem tudom mit csináljak én nem akarok senkit sem megbántani de sírni mindig miatta sem akarok az a baj hogy a fiú nagyon magas én meg alacsony nem tudom mi legyen.....

2013. ápr. 21. 20:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez kész xDDDD Vagy kamu,vagy ha nem akkor---> [link]
2013. ápr. 22. 19:48
 12/13 Scotty97 ***** válasza:
HalkHogen, ez egy kicsit erős volt :DDDD
2013. ápr. 22. 22:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Azt én sem értem, hogy hogy lehet 18 évesen 8.-os, de nincs jogom elítélni. Hasonló helyzetben vagyok én is, és felvetettem magamban azt a kérdést is hogy mi van, ha egyikünk sem tetszik neki? Megeshet. Ez még azóta sem derült ki, csak szólok, hogy ilyen is lehet. Na meg arra is gondolj, hogy mi van akkor, ha csak AZért kellesz neki. De előreezt sem tudhatod. Mindenesetre én kívánom neked a legjobbakat!
2013. ápr. 26. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!