Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megmondtam neki, hogy tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondtam neki, hogy tetszik es azota kerul. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiu akit egy honapja ismertem meg, egy suliba jarunk. A mult heten megkertem egy baratnomet, hogy mondja meg neki, hogy tetszik es szivesen jarnek vele amire nem mondott semmit. Azota nem beszeltunk (kb. 5 napja) pedig elotte mindennap beszeltunk elobe illetve facebookon is. Tegnap rairtam egy 'Szia.'-t amire azota nem valaszolt. Szerintetek most mit tegyek? Szeretem,de ha o nem viszonozza akkor is szeretnem megtartani a baratsagunkat. Ha elobe ezek utan osszefutok vele mit mondjak? Mit tegyek?

2013. ápr. 21. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megijedt. Írj neki egy komoly üzenetet, hogy sajnálod, ha túl gyors vagy lényegre törő voltál, nem akartad elijeszteni, és nem akarod elveszíteni emiatt a barátságotokat. Ne sürgesd, ne kérdezgesd állandóan hogy mit gondol erről, mit válaszol, lehet, hogy kínos neki a szituáció. Persze ez csak az én személyes véleményem.
2013. ápr. 21. 11:16
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Ennek megvan a módja, és igazából nem is csináltad rosszul, csak éppen neki sajnos nem tetszel.

Két dolgot tehetsz:

1. Elfelejted. Ezen tényleg nem tudsz aktívan változtatni. 5 nap alatt a zavar elmúlik, tehát ez nem csak sima "zavarba jött", hanem nem tetszel neki.

2. Elfelejted, és lazán viselkedsz vele. Nem kerülöd, de nem is keresed sem a társaságát, sem a tekintetét. Mint bárki mással. Derűsen, lazán.

A helyzet az, hogy a fiúk simán bele tudnak szeretni a lányokba, ha azok magukat adják. A legrosszabb ami tehát történhet, hogy nem történik semmi. A legjobb pedig, hogy egyszercsak ő kezd el közeledni feléd (csak ne szivasd meg majd akkor :) ), mert először elültetted a paradicsompalántát a fülében, majd laza voltál, és beleszeretett a derűdbe.

2013. ápr. 21. 11:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Az a baj, hogy o azt mondta tetszem neki.. Megsem tesz/tett semmit.

2013. ápr. 21. 11:57
 4/5 anonim ***** válasza:
"Látta" az üzenetet?
2013. ápr. 28. 20:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Azota mar beszeltunk, de sajnos ugy veszem eszre hogy kicsit kerul. Elobe ritkabban beszelunk, facebookon pedig mar egyaltalan nem.
2013. ápr. 29. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!