Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozhatnám fel, hogy sosem lehet barátnőm a külsőm miatt, főleg úgy, hogy tök csúnya arcú vagy túlsúlyos lányoknak meg olyan pasijuk van, hogy csak nézek?
Figyelt kérdés
Míg a lányok bárkit megkapthatnak, addig a fiúk nagy része nem csak a csúnyák, de még az átlagos külsejűek is egyedül szenvednek. Mondjuk én csúnya vagyok, de van két jó barátom, ők inkább átlagos kategória, de még őket is lekoptaják a csajok, ahogy engem is. Belefáradtam már én a csajozásban huszonévesen nulla eredménnyel. VAn, hogy egy sziát sem tudok kinyögni már a szemeivel elűz a csaj, minden a külsőről szól, ha nem nézel ki jól, ha nincsen helyes pofád, akkor lehetsz te akármilyen tökös, akkor is csak a fájdalmat megalázást, elutasítást, néhány esetben még a kigúnyolást, kinevetést is kapod a csajoktól.2013. ápr. 21. 20:09
11/22 anonim válasza:
21:20: Te begyakoroltad ezt a szöveget? Egy halom kérdésnél látom, hogy ezeket írod.
Építs karriert. ;)
12/22 anonim válasza:
11: Persze, hogy gyakorlom, ha nem írom le napi 100-szor akkor még kijönnék a gyakorlatból :D Sőt, élő szóban is el szoktam próbálni tükör előtt :D Legalább elhelyez a világban, hogy mennyire undorító vagyok külsőre. Látom a nőknek a szorgalom már egyáltalán nem számít, mint belső érték... Nem értékeli senki, hogy ilyen szorgalmasan írom ezeket a válaszokat :( Most totál letörtél... :D
13/22 anonim válasza:
Bocs, srác vagyok, így nem értékelhetem a szorgalmad. Csak feltűnt, hogy egy halom kérdésnél látom ezt a választ.
14/22 anonim válasza:
21:37: Most, hogy több válaszodat is láttam és mindenhol uez szerepelt, már biztossá vált, hogy csak egy mezei troll vagy. :)
15/22 anonim válasza:
Lehet, hogy troll vagyok, de az is biztos, hogy tényleg alacsony vagyok, dagadt és rettenetesen ocsmány. Nem is csoda, hogy még egyetlen egy nő sem akart tőlem semmit, pedig eleget próbálkoztam.
16/22 anonim válasza:
"alacsony vagyok, dagadt és rettenetesen ocsmány"
Jó, ezt értjük, mert már beírtad egy tucat kérdéshez. Esetleg még valami? Valami ami előbbre visz?
17/22 A kérdező kommentje:
Na én vagyok a sovány változata a dagadt srácnak.
Én egy alacsony, sovány rettenetesen ocsmány fiú vagyok.
2013. ápr. 21. 23:05
18/22 anonim válasza:
Soványként még mindig több esélyed van becsajozni, mint dagadtan.
19/22 anonim válasza:
énsem vagyok előnyös külselyű csunya vagyok, és még pénzem sincs hogy azzal fogjam meg a nőket de nem tudom mi van velem de engem most szét szedtek a nők :) tavaly év végén decemberben jöttem össze az első akivel elsőnek jártam egy hónapig tartott mert megharagudott mert szilveszterkor nem tudtam nála lenni. elmentem szilveszterkor házibuliba felszedtem a másodikat igaz őt ismertem régebről, de ennek is vége lett mert hisztis lány volt jött egy harmadik akit utólag pletykákról tudom hogy tetszek neki és vele is összejött a dolog. a végén rá jöttem hogy a viccelődés és a humor mindennek az oka mert az nekem megy. és a lányok vegyesen voltak volt köztük kevésbé szép és csodálatos nő. ha nem vagy jóképű se pénzes akkor ez az egyetlen fegyvered a humor mert a nők ezt szeretik a legjobban
20/22 anonim válasza:
A humor is csak az átlagosoknak segíthet. Aki olyan ronda mint én, ahhoz semmiképp nem tudnak vonzódni a nők, egész egyszerűen azért, mert undorító vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!