Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a nevelés/társadalom miatt ennyire sok az önbizalom hányos fiatal, aki depressziós is lesz?
Ezen vitáztunk haverokkal tegnap.
Hogy a mesék, meg a neveltetés miatt van ez a sok fiatal, akinek 0 az önbecsülése.
Hogy miért is?
Kezdjük a mesékkel! Igen, már gyermek korban megy az agymosás.
Melyik mese? Hát a szokásos. Királykisasszony, szőke herceg, fehér lovon.
Mi a mese? Megmenti a herceg a kisasszopnyt, legyőzve a sárkányt, kiállva a próbákat.
Mi a mondani valója? Az, hogy egy nő, ne tegyen már semmit egy férfiért, majd az megküzd a mindennel, kiáll minden sz*ságot, a nő csak várjon.
Milyen a herceg? Szőke, mácsó, izmos, és a legfőbb: LOVA VAN! Nem akármilyen, FEHÉR LOVA g*ci! Nem elég a szamár neeeeem!
Tehát: Egy férfi nem jár gyalog, nem tömegközlekedik, neeeem, minimum a kocsi, abból is a fehér BMW.
A férfi teperjen, melózzon, tartsa el a nőt. A nő mit ad cserébe? Szép! ENNYI! Ad magára, jó a külseje, de nem kell semmit tennie, majd a herceg mindent megtesz helyette...
Ez a mese mondani valója.
Amit persze egy gyerek nem fog fel, de tudat alatt benne lesz a fejében.
És ezért van annyi önbizalom hiányos fiatal a világban! A fiúk sírnak, mert nincs meg a A4 es Audi, a ányok, meg siránkoznak, mert nem elég csinosak.
Tehát ki ért eggyet az állítással, és ki mondja azt, hogy jó nagy hülyék vagyunk mi a srácokkal? :D
Nyomás tényleg van,mert akár tetszik akárnem az növeli az értékedet,hogy ott a Bömös,A Hublot óra,ki vagy gyúrva,tudsz nyelveket,ha van pénzed,tudsz pin_t nyalni ha pasi vagy és a csajt nagyon megd_god,ahogy kell.
Ezt be kell tudni.
Egy lidis árufeltöltő soha se lesz a jobb nők szemében potenciális partner,mert ha kaphatsz kaviárt miért ennél zsíros kenyeret állandóan.
Ez ilyen.
Céltudatosnak kell lennie,hajtani,teperni.
Én már most jómódú vagyok de ez sajnos még kevés ,,ahhoz a szinthez".
Én is látom amit egyik válaszadó írt,a spanom kigyúrt,okos,több cége van,és olyan nőkkel dug,hogy jajjj gyermekem,top10+++++++++++3 tehát minőségiek az összes.
A másik edzőtársam dettó,ahány nap annyi pics_t dugott és ez nem vicc,mindig úgy néztem rá mint az Istenre.
én arra jöttem rá, hogy egy gyereket nem lehet eleget dicsérni.
az önbizalomhiány egy alapállapot, és ezen csak akkor lehet segíteni, ha a gyereket folyamatosan dicsérjük, értékeljük, bármit megold, elismerjük, bátorítjuk, hiszünk benne.
ha ezt nem csinálja meg a szülő, akkor a gyerekből önbizalomhiányos felnőtt lesz.
és a legtöbb szülő szidja meg kritizálja a gyerekét. hát ezért tartunk itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!