Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg a nevelés/társadalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a nevelés/társadalom miatt ennyire sok az önbizalom hányos fiatal, aki depressziós is lesz?

Figyelt kérdés

Ezen vitáztunk haverokkal tegnap.

Hogy a mesék, meg a neveltetés miatt van ez a sok fiatal, akinek 0 az önbecsülése.

Hogy miért is?

Kezdjük a mesékkel! Igen, már gyermek korban megy az agymosás.

Melyik mese? Hát a szokásos. Királykisasszony, szőke herceg, fehér lovon.

Mi a mese? Megmenti a herceg a kisasszopnyt, legyőzve a sárkányt, kiállva a próbákat.

Mi a mondani valója? Az, hogy egy nő, ne tegyen már semmit egy férfiért, majd az megküzd a mindennel, kiáll minden sz*ságot, a nő csak várjon.

Milyen a herceg? Szőke, mácsó, izmos, és a legfőbb: LOVA VAN! Nem akármilyen, FEHÉR LOVA g*ci! Nem elég a szamár neeeeem!

Tehát: Egy férfi nem jár gyalog, nem tömegközlekedik, neeeem, minimum a kocsi, abból is a fehér BMW.

A férfi teperjen, melózzon, tartsa el a nőt. A nő mit ad cserébe? Szép! ENNYI! Ad magára, jó a külseje, de nem kell semmit tennie, majd a herceg mindent megtesz helyette...

Ez a mese mondani valója.

Amit persze egy gyerek nem fog fel, de tudat alatt benne lesz a fejében.

És ezért van annyi önbizalom hiányos fiatal a világban! A fiúk sírnak, mert nincs meg a A4 es Audi, a ányok, meg siránkoznak, mert nem elég csinosak.

Tehát ki ért eggyet az állítással, és ki mondja azt, hogy jó nagy hülyék vagyunk mi a srácokkal? :D

2013. ápr. 21. 19:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nyomás tényleg van,mert akár tetszik akárnem az növeli az értékedet,hogy ott a Bömös,A Hublot óra,ki vagy gyúrva,tudsz nyelveket,ha van pénzed,tudsz pin_t nyalni ha pasi vagy és a csajt nagyon megd_god,ahogy kell.

Ezt be kell tudni.

Egy lidis árufeltöltő soha se lesz a jobb nők szemében potenciális partner,mert ha kaphatsz kaviárt miért ennél zsíros kenyeret állandóan.

Ez ilyen.

Céltudatosnak kell lennie,hajtani,teperni.

Én már most jómódú vagyok de ez sajnos még kevés ,,ahhoz a szinthez".

Én is látom amit egyik válaszadó írt,a spanom kigyúrt,okos,több cége van,és olyan nőkkel dug,hogy jajjj gyermekem,top10+++++++++++3 tehát minőségiek az összes.

A másik edzőtársam dettó,ahány nap annyi pics_t dugott és ez nem vicc,mindig úgy néztem rá mint az Istenre.

2013. máj. 15. 09:17
 12/13 anonim ***** válasza:
77%
Ha ilyen mély emberi kapcsolatokat szeretnétek, akkor hajrá, teperjetek csak a BMW-ért.
2013. máj. 15. 09:26
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

én arra jöttem rá, hogy egy gyereket nem lehet eleget dicsérni.

az önbizalomhiány egy alapállapot, és ezen csak akkor lehet segíteni, ha a gyereket folyamatosan dicsérjük, értékeljük, bármit megold, elismerjük, bátorítjuk, hiszünk benne.

ha ezt nem csinálja meg a szülő, akkor a gyerekből önbizalomhiányos felnőtt lesz.

és a legtöbb szülő szidja meg kritizálja a gyerekét. hát ezért tartunk itt.

2013. júl. 5. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!