Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szoktatok pasizni?
Én férfiként mondom, hogy hol a legjobb ismerkedni. Olyan helyeken, ami adott érdeklődésű embereket vonz. Például, ha szeretsz kirándulni, akkor menj el egy szervezett túrára, vagy jelentkezz valamilyen egyesületbe, kerékpáros, természetjáró, irodalmi etc. a témáról szóba lehet elegyedni. De az én véleményem az, hogy ha az ember akar találkozni azzal, akit keres, akkor sok helyen kell ott lenni, mi van, hogyha azzal a lánnyal, akit én keresek, csak neten találkozhatnánk össze, akkor elszalasztom ezt a lehetőséget.
Szóval én azt javaslom, minden olyan lehetőséggel élj, ha valóban társat keresel, ahol van lehetőség megismerkedni. De ne görcsösen tedd, hanem önfeledten, érdekes emberekkel ismerkedhetsz meg közben akkor is, ha épp nem a társaid lesznek.
És ami egy fontos dolog, úgy gondolom sok nő és férfi, sok lány és fiú könnyebben egymásra találna, ha egy alapvető tiszteletet megadnának egymás iránt akkor is, ha nem szeretnének a másikkal semmit. Mert, ha elveszed az önbizalmát, lehet következő alkalommal már nem megy oda ahhoz a lányhoz, aki rá várt, és így hozzád sem jutna el az, akinek ismerkedési próbálkozása miatt valaki elvette a kedvét.
Akkor barátkozz olyan fiúkkal, akik kedvelnek. Lesznek barátaik, akiknek bemutatnak. Én páldául szoktam lányokkal barátkozni. A barátnőim(párjaim) zöme, az ilyen lány barátok ismerősi köréből került ki.
Szóval van egy fiú ismerősöd, akivel jól elbeszélgettek. Találkozzatok, hívjatok másokat is, mondd neki, hogy kiket hívjon, Te is hívsz barátnőket. Hívjatok össze társaságot csak úgy beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!