Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális nálam ez?
lehet, nem tudom.
Tegnap is elmentem buliba, és vagy ketten rám nyomultak. És úgy igazán egyik se tetszett, próbáltam is őket lekoptatni, aztán jött egy csaj a társaságból, közölvén az egyik sráccal, hogy "XYZ, szar az ízlésed". Enyhén esett csak szarul...
Őszintén, hogy nézel ki? Mármint alakra, arcra, úgy alles zusammen.
Két dolog lehet: vagy jól nézel ki, vagy ezek az illetők az ősi "go ugly early" elvet akarték felhasználni - csak nem hagytad magadat.
Szóval ha a kérdésre van tárgyilagos válasz, akkor a két opció közül ki lehet választani a dolgot szvsz.
Középmagas vagyok, teltkarcsú (NEM folyok szét), derékig érő fekete haj, zöld szemek.
Az arcomra meg a hajamra szokták mondani, hogy szép, meg a melleimre.
Úgy alapvetően nincs bajom az adottságaimmal, van amin tudom, hogy még változtatni kell, van, amiből még le kéne faragni.
És nem, nem hagytam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!