Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik! Mi az a flörtjel, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mi az a flörtjel, amit ha kaptok egy csajtól: oda mertek menni kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy te egy 20 éves srác vagy, és tetszik egy csaj, akit már régebb óta ismersz, de csak látásból és köszönőviszonyban vagytok. Egyik nap meglátod őt a buszmegállóban állni egyedül mikor arrafelé sétálsz. Mosolyogva köszön rád. Mi kell még, hogy megszólítsd, merj kezdeményezni vagy bármi?? Milyen jelet adjon még a csaj?
2013. ápr. 21. 15:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát ha a köszönésnél látod, hogy zavarba jött és azért nem mer kezdeményezni akkor próbálj valami témát feldobni hiszen nem azért nem teszi mert nem érdekled, sőt csak épp esetleg lehet te vagy élete szerelme és leblokkol. :) 23/F
2013. ápr. 21. 15:08
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
Semmilyen jelet ne küldözgessen. Ha olyan kedvemben vagyok, megszólítom, ha olyanban akkor nem. Nem járok neki. Mindenkinek meg van a saját élete. Ha vonzódom hozzá és fel tudok rá nézni akkor úgy is megteszek mindent, ha nem, akkor felőlem meztelenre is vetkőzhet én elsétálok mellette. 19/F
2013. ápr. 21. 15:08
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Mutató és középső ujjával "v"-t formázva a szemeire mutat,aztán az enyémre,majd megint a sajátjára :D
2013. ápr. 21. 15:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez bőven elég nekem egy beszélgetés kezdeményezéséhez
2013. ápr. 21. 15:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát egy cicivillantás mindenképp motiváló! ;)

Viccet félretéve, valószínűleg egy kis önbizalom hiányzik még a srác részéről.

2013. ápr. 21. 15:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Leejthetsz valamit, vagy hosszabban mosolyogsz rá és követed a szemeiddel. Esetleg meg is szólíthatod: "Szia! Te is erre jössz?". Legyél kreatív.
2013. ápr. 21. 15:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha látásból ismered, és látásból már köszöntök is egymásnak, akkor semmi kihivó nincs a további beszélgetés elkezdésében. Szia? Te is erre? vagy hasonló meglepődött téma :dD
2013. ápr. 21. 15:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha ruha nélkül mész a buszmegállóba, lehet nagyobb sikered lesz...
2013. ápr. 21. 16:17
 9/10 anonim ***** válasza:
"szia, nem akarsz leszólítani? Akarsz ismerkedni velem?" ha ezt mondaná, akkor odamennék hozzá talán.
2013. ápr. 21. 16:19
 10/10 anonim ***** válasza:

hát figyelj, ez egy nehéz kérdés! nekem régebben volt egy kérdésem amiben a hölgyektől kérdeztem, hogy a nagy mosoly és köszönéskor az jelent-e valamit? és nagy részük szerint a mosoly puszta udvariasság! velem már volt olyan is, hogy teljesen ismeretlen csaj akivel egy iskolába jártunk rám köszönt nagy mosollyal, majd amikor ismét találkoztunk akkor megint, de még intett is! erre kinyögi, hogy van barátja és nem akar tőlem semmit :D szóval a női nem MISZTÉRIUM!

amit tanácsolnék: mosoly, esetleg finom intés hogy szia itt vagyok, úgy csajosan-bájosan. de ami még fontos, hogy teremts olyan helyzetet, hogy lépni tudjon! ha ott van 3 másik barátnőd akik ott vigyorognak akkor elég esélytelen!

2013. ápr. 21. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!