Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kissé paranoiás vagyok talán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kissé paranoiás vagyok talán ilyen téren, de! Szerintetek?

Figyelt kérdés

Volt már egy kapcsolatom,ami váratlanul tönkrement,a mai napig nem értem,miért szakítottak velem,mi volt a pontos oka..Ezt már megpróbáltam magamban lezárni,fájt,baromi nehéz volt,de mostmár új vizeken evezek. A mostani barátom rendes hozzám,de attól félek,hogy el fog hamar laposodni a kapcsolatunk. Érdeklődés és tanulás terén elég mások vagyunk,más érdekel minket,és néha van bennem egy olyan érzés,hogy ő lenézi azt,amit én szeretek..Ő az idősebb,ezért sokszor úgy érzem,olyan,mintha én lennék a "kicsi,a tapasztalatlan",akire nem néz annyira fel.Persze szeret,de én azt szeretném,ha megőrülne értem,ha érezné,hogy küzdenie kell ugyanúgy,mint a kapcsolat elején,és hogy nagyon szerelmes legyen. Mit tehetnék?

Szerelmes belém,mert mondta,meg érzem,de valahogy úgyérzem,már lankadt a lelkesedés a legeleje óta..

2013. ápr. 19. 23:29
 1/2 anonim ***** válasza:

give love a try !

leget csak bebeszéled magadnak és semmi para nincs. :)

2013. ápr. 19. 23:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Amit te keresel az a kapcsolatok nagyon nagy részéből hiányzik. Ez az örök boldog, folyamatosan lángoló szerelem, sajnos a legtöbb helyről kiveszik néhány hónap, vagy esetleg év alatt, utána a közös programok is ugyanúgy beépülnek a fásult egyhangú napok programjai közé mint a munka vagy a főzés. Egyszerűen beleszokik az embere, és belenyugszik hogy oké, ez van.

Mint amikor veszel egy új autót hitelre, küzdesz hogy fizesd a részletet, aztán végre megvan utána már nem kell azért túlórát vállalni.

Sajnálatosan ez egy ösztönös dolog, és tényleg csak a filmeken működik szinte ez a teljes lelki társ, meg boldogan éltek még meg nem hatlak. Találhatsz olyan társat akivel átlagban jobbak a dolgok mint a többivel, de alapjában véve egy tökéletes partnert találni, egy folyamatosan jó, harmónikus kapcsolathoz kb esélytelen. 1 a millióból akinek összejön.

Ezért én azt mondom hogyha viszonylag jól érzitek magatokat együtt, akkor ne keresd a hibát, ha pedig ezek a dolgok továbbra is zavarnak, vagy próbáld meg megbeszélni vele, vagy hagyd el. Viszont előre szólok hogy néhány év után a legtöbb kapcsolat szerintem ide jut. Szóval ne ez legyen a döntésed alapja, mert egy olyan dologra vágysz ami nagyon ritka. Nem véletlen hogy marhára megéri mostanában válóperes ügyvédnek lenni.

2013. ápr. 20. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!