Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kissé paranoiás vagyok talán ilyen téren, de! Szerintetek?
Volt már egy kapcsolatom,ami váratlanul tönkrement,a mai napig nem értem,miért szakítottak velem,mi volt a pontos oka..Ezt már megpróbáltam magamban lezárni,fájt,baromi nehéz volt,de mostmár új vizeken evezek. A mostani barátom rendes hozzám,de attól félek,hogy el fog hamar laposodni a kapcsolatunk. Érdeklődés és tanulás terén elég mások vagyunk,más érdekel minket,és néha van bennem egy olyan érzés,hogy ő lenézi azt,amit én szeretek..Ő az idősebb,ezért sokszor úgy érzem,olyan,mintha én lennék a "kicsi,a tapasztalatlan",akire nem néz annyira fel.Persze szeret,de én azt szeretném,ha megőrülne értem,ha érezné,hogy küzdenie kell ugyanúgy,mint a kapcsolat elején,és hogy nagyon szerelmes legyen. Mit tehetnék?
Szerelmes belém,mert mondta,meg érzem,de valahogy úgyérzem,már lankadt a lelkesedés a legeleje óta..
give love a try !
leget csak bebeszéled magadnak és semmi para nincs. :)
Amit te keresel az a kapcsolatok nagyon nagy részéből hiányzik. Ez az örök boldog, folyamatosan lángoló szerelem, sajnos a legtöbb helyről kiveszik néhány hónap, vagy esetleg év alatt, utána a közös programok is ugyanúgy beépülnek a fásult egyhangú napok programjai közé mint a munka vagy a főzés. Egyszerűen beleszokik az embere, és belenyugszik hogy oké, ez van.
Mint amikor veszel egy új autót hitelre, küzdesz hogy fizesd a részletet, aztán végre megvan utána már nem kell azért túlórát vállalni.
Sajnálatosan ez egy ösztönös dolog, és tényleg csak a filmeken működik szinte ez a teljes lelki társ, meg boldogan éltek még meg nem hatlak. Találhatsz olyan társat akivel átlagban jobbak a dolgok mint a többivel, de alapjában véve egy tökéletes partnert találni, egy folyamatosan jó, harmónikus kapcsolathoz kb esélytelen. 1 a millióból akinek összejön.
Ezért én azt mondom hogyha viszonylag jól érzitek magatokat együtt, akkor ne keresd a hibát, ha pedig ezek a dolgok továbbra is zavarnak, vagy próbáld meg megbeszélni vele, vagy hagyd el. Viszont előre szólok hogy néhány év után a legtöbb kapcsolat szerintem ide jut. Szóval ne ez legyen a döntésed alapja, mert egy olyan dologra vágysz ami nagyon ritka. Nem véletlen hogy marhára megéri mostanában válóperes ügyvédnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!