Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan találhatnék olyan lányt, aki elfogadna ilyen külsővel is?
Figyelt kérdés
Csúnya vagyok, nem érem el a vonzalom szintet biztosító magasságot és már nőni sem fogok, illetve nem vagyok elég nagy tömegű, amitől férfinek néznének a lányok, így mindenki kisfiúank tart. Csak egy lányt szeretnék, találni, aki így is el tudna fogadni párjaként, hát olyan nagy kérés ez?2013. ápr. 19. 22:29
11/15 A kérdező kommentje:
Iyen 167 körül lehetek, bár rég mértem, de nőni nem nőttem max egy-két centit.
2013. ápr. 19. 22:42
12/15 anonim válasza:
Én is 167 cm vagyok és nem szeretem amikor a fiúk sokkal magasabbak nálam, vagy legyen ugyanakkora, vagy csak kicsit magasabb, szóval engem a magasságod egyáltalán nem zavarna. Nem hiszem, hogy csúnya vagy, és amúgy sem ez a lényeg. Kövér sem vagy, tehát maximum a személyiséged miatt bukhat el a dolog.
13/15 anonim válasza:
175 cm-es nőként volt párkapcsolatom 162 cm-es sráccal. Méghozzá évekig. Én pedig már magasnak számítok. Úgyhogy no problem!
14/15 anonim válasza:
"Én azt akarom,hogy úgy fogadjanak el,ahogy vagyok."
Szóval semmit sem vagy hajlandó megtenni egy vonzó külsőért? Akkor ne csodálkozz,ha nem fogad el senki.
15/15 A kérdező kommentje:
# 14/14
Próbáltam, de egyszerűen képtelen vagyok a hízásra és már beleőrülök így is a tudatba, hogy emiatt sosem lehet barátnőm, hogy egy lány sem képes úgy elfogadni, ahogy vagyok.
2013. ápr. 19. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!