Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol és hogyan találhatnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan találhatnék olyan lányt, aki elfogadna ilyen külsővel is?

Figyelt kérdés
Csúnya vagyok, nem érem el a vonzalom szintet biztosító magasságot és már nőni sem fogok, illetve nem vagyok elég nagy tömegű, amitől férfinek néznének a lányok, így mindenki kisfiúank tart. Csak egy lányt szeretnék, találni, aki így is el tudna fogadni párjaként, hát olyan nagy kérés ez?

2013. ápr. 19. 22:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
emós tinilányok buknak a cingár alkatra.
2013. ápr. 19. 22:30
 2/15 anonim ***** válasza:
nem kéregetni kell hanem tenni érte !
2013. ápr. 19. 22:31
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyúrunk vazze?
2013. ápr. 19. 22:31
 4/15 anonim ***** válasza:

A barátom picit alacsonyabb nálam, és nem hivalkodóan izmos, mégis fülig szerelmes vagyok belé.

Miért? Mert van önbizalma (igaz majd' egy hónap után mert rám írni), nem siránkozik, hanem cselekszik.

2013. ápr. 19. 22:35
 5/15 anonim ***** válasza:
Képet is felrakhattál volna...
2013. ápr. 19. 22:35
 6/15 A kérdező kommentje:
Épp elég visszautasítást, csalódást szenvedtem már el lányoktól. Én aztán hiába is írtam rá 100 lányra is egynek sem kellettem. De, amikor leszólítgattam csajokat a városban akár utcán akár padon ülve vagy boltban, akkor sem kellettem nekik, a külsőm miatt. Úgy látszik a külső a legfontosabb, nem az, hogy ki vagy jellemre.
2013. ápr. 19. 22:37
 7/15 anonim ***** válasza:
Szedj tömegnövelőt, kondizz mellette, egyél rendesen. De nehogy valamelyik plázánál villogj szakmunkásbajusszal 30 kg-os emoként.
2013. ápr. 19. 22:37
 8/15 anonim válasza:
Milyen magas vagy?
2013. ápr. 19. 22:40
 9/15 A kérdező kommentje:
De én azt akarom, hogy úgy fogadjanak el, ahogy vagyok!!
2013. ápr. 19. 22:41
 10/15 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Engem nem érdekelnek a külsőségek. De lehet h csak nekem van ilyen felfogásom. :) 18/l
2013. ápr. 19. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!