Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » SOS! Gyors segítség kellene!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Gyors segítség kellene! Valaki esetleg tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Holnap barátnőmmel nyíregyházára megyünk a vadasparkba. Sajnos eddig nem volt túlzottan sok közös élményünk az utóbbi 7 hónapban. Mint kiderült rengetegszer volt már ott. Minimum 10x. Kell valami nagy durranás. De nem tudom hogy mi legyen mivel nyíregyházát nem ismerem, gazdag gyereknek sem mondanám magam, időm sem sok van tervezni és még utazgatni sem tudunk sokat mivel autó nuku. Mivel lephetném meg amiben még biztosan nem volt része?

2013. ápr. 19. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
lökd be a komodoi sárkányok közé... örök élményt szerzel neki.
2013. ápr. 19. 22:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Úszkálsz a cápák közt. Na, jó azt azért ne. Befizeted egy fókapuszira (készítenek fotót)
 3/6 anonim ***** válasza:
K*rd meg az oroszlánok mellet !
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem épp elég lesz, hogy most veled kettesben lesz ott.:)
2013. ápr. 19. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:

szerintem bőven elég lesz neki,hogy veled lehet. használd ki,hogy ő ismeri a terepet, kérdezgess tőle.esetleg nézz utána,h milyen újítások történtek ott,amiket ő nem láthatott mgé.

direkt azért mentek oda,mert ő szereti? vagy nem értem,ha ez ekkora para akkor miért oda viszed

2013. ápr. 19. 22:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hogy ő már ezt a helyet ismeri, csak ma este tudtam meg, de már meg van szervezve az egész szóval lemondani meg butaság lenne.
2013. ápr. 19. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!