Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, veletek már volt hogy ennyire kívántatok egy srácot? 20/L (a többi lent)
Figyelt kérdés
Ismerek egy fiút, aki nagyon bejön nekem, főleg külsőleg, de amennyire ismerem, a belső tulajdonságai is bejönnek. Még csak párszor beszélgettünk, és egyelőre nem is merünk kezdeményezni egymásnál, de már legalább egy hónapja róla fantáziálok. Folyton rágondolok, és nagyon gyakran van, hogy elképzelem, milyen lenne vele az ágyban, és az odáig vezető út. Főleg a vad szexet képzelem el vele, mert fantasztikus teste van, épp jól kigyúrt és megőrülök érte. A gond, hogy ő elég visszafogott, nem is láttam még csajjal, a másik pedig hogy ha összejövünk, nem tudom, hogyan "fogjam le magamat", hogy ne ugorjak rá, de mindenképp tartani akarom magamat az elveimhez, h egy jó ideig nem fekszem le senkivel, míg meg nem bizonyosodom róla, h szeret... Csajok, veletek volt már ilyen? Hogy fogjam vissza magam? Nem akarom azt sem, h ri*ancnak nézzen, amúgy is tudom h nagyon utálja a könnyűvérű nőket.2013. ápr. 19. 21:13
1/7 anonim válasza:
az egy dolog,hogy igy képzeled el,de mi van ha valojában nem ilyen hanem mondjuk rossz az ágyban,kicsi a farka?
ezt nem tudhatod...mi alapján képzeled el ugy hogy mindenne jo?
2/7 anonim válasza:
Neked lényegtelen ki lenne, csak legyen valaki aki meg..
3/7 anonim válasza:
Nem sokáig lesznek elveid,hidd el! Nekem is voltak,csak aztán jött egy férfi és feladtam miatta :D de azért sok sikert :D
4/7 poiu válasza:
Ha ennyire agyalós vagy, akkor nem fogsz ráugrani, ne aggódj emiatt - mert eleget aggódsz. Lazíts és beszélgess. Kis farkú válaszolónak: ha bele van zúgva a srácba, akkor valójában a nagy farok lehet a gond, mert az fájdalmat okoz. Azzal nehéz mit kezdeni...
5/7 A kérdező kommentje:
Ha már farkakról van szó... én még csak egy sráccal feküdtem le, de elég nagy volt neki, és nagyon jó volt meg minden, de azért nem lehetett olyan vadul csinálni, mert néha eléggé fájt. Úgyhogy én "megelégszem" egy átlagossal is. :D Igazából ez nekem nem lényeg.
Köszi az eddigi válaszokat :)
2013. ápr. 19. 22:25
6/7 anonim válasza:
Persze, hogy volt, rengetegszer... van, mikor mai napig is róla gondolkozom, fantáziálok. Sok értelme nincs, de majd elmúlik... :)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!