Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mit szólnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok ha egy fiú a kezetekbe adna egy papírt amin a telefonszáma van?

Figyelt kérdés
Pl egy buszon utaztok, szemeztek egymással, és a fiú egy papírra ráírja hogy mennyire tetszetek neki + telefonszámát és azt hogy ha úgy gondolja hívja fel. Vagy csak a nevét hogy facebookon levelezzetek. Mit szólnátok ehhez?
2013. ápr. 19. 21:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha tényleg szemeznék egy fiúval akkor örülnék, ha megtudnám a nevét szóval ez jó ötlet! :)

Írd oda a nevedet, hogy megkereshessen facebookon és a számodat is, hogy felhívhasson. (szerintem ha tényleg tetszel te is a lánynak akkor inkább facebookon fog megkeresni)

2013. ápr. 20. 22:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen papír jutott az eszembe, viszont nem a buszon tök ismeretlenül, hanem diszkóban, ott is úgy, hogy már azért váltottunk egy pár szót, és táncoltunk is egymással. Főleg olyan diszkók esetén gondolok ilyenre, ahol nincs elkülönített csendes beszélgető helyiség, meg ahol a táncterem egy helyiségben van a pulttal. Ott mennyire gázos ez az ötlet?
2014. nov. 23. 11:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Előző válaszadó vagyok. A buszon amúgy szerintem ciki, ha suliba/munkahelyre egy busszal mentek, és a 2., de főleg ha a 3. alkalommal szemezel valakivel és nem mész oda, az már egy fiútól nyusziság. Egy olyan helyen, mint a diszkó, ahol hangos a zene, vagy egyéb módon lehetetlen, vagy nagyon nehéz a szóbeli ismerkedés, mert mindenki sürög-forog, siet, elvegyül a tömegben, ott SZERINTEM ez nagyon is reális dolog.

Viszont az illemszabályokkal nem vagyok tisztában, hogy ILYEN HELYZETBEN mennyire gázos, ha a fiú adja meg a telefonszámát, és nem a lányét kéri el. (Elvileg a férfinak illik felhívni először a nőt és nem fordítva.) Továbbá én az ilyen csajozási weboldalakon olyat olvastam, hogy amikor a fiú ha megadja a számát, akkor a lánynál a labda, és ilyenkor minden a lányon múlik. Ha egy másik srác is odament hozzá, akkor neccessé válik a dolog.

Viszont az ilyen lehetetlen helyzetekben, mint a hangos zene, nem tudsz társalogni, nincs elkülönített beszélgető helyiség, akkor kérdezném, hogy mennyire gázos ez a dolog?

28/F

2014. nov. 23. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!