Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok ha egy fiú a kezetekbe adna egy papírt amin a telefonszáma van?
Ha tényleg szemeznék egy fiúval akkor örülnék, ha megtudnám a nevét szóval ez jó ötlet! :)
Írd oda a nevedet, hogy megkereshessen facebookon és a számodat is, hogy felhívhasson. (szerintem ha tényleg tetszel te is a lánynak akkor inkább facebookon fog megkeresni)
Előző válaszadó vagyok. A buszon amúgy szerintem ciki, ha suliba/munkahelyre egy busszal mentek, és a 2., de főleg ha a 3. alkalommal szemezel valakivel és nem mész oda, az már egy fiútól nyusziság. Egy olyan helyen, mint a diszkó, ahol hangos a zene, vagy egyéb módon lehetetlen, vagy nagyon nehéz a szóbeli ismerkedés, mert mindenki sürög-forog, siet, elvegyül a tömegben, ott SZERINTEM ez nagyon is reális dolog.
Viszont az illemszabályokkal nem vagyok tisztában, hogy ILYEN HELYZETBEN mennyire gázos, ha a fiú adja meg a telefonszámát, és nem a lányét kéri el. (Elvileg a férfinak illik felhívni először a nőt és nem fordítva.) Továbbá én az ilyen csajozási weboldalakon olyat olvastam, hogy amikor a fiú ha megadja a számát, akkor a lánynál a labda, és ilyenkor minden a lányon múlik. Ha egy másik srác is odament hozzá, akkor neccessé válik a dolog.
Viszont az ilyen lehetetlen helyzetekben, mint a hangos zene, nem tudsz társalogni, nincs elkülönített beszélgető helyiség, akkor kérdezném, hogy mennyire gázos ez a dolog?
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!