Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Tényleg a természetes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tényleg a természetes, smink nélküli lányokat szeretitek és tartjátok vonzónak? 16/L

Figyelt kérdés
Zavar, ha van szempillaspirál és felül fekete szemhéjtus, emellett alapozó... mivel nem tökéletes a bőröm? válaszokat előre köszönöm!:)

2013. ápr. 19. 18:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem zavar:)

16/F

2013. ápr. 19. 18:31
 12/21 anonim ***** válasza:

A fiúka természetesre sminkelt lányokat tartják vonzónak.

És saját tapasztalat: ha megtanulsz jól sminkelni, akkor azt fogják hinni, hogy nem sminkelsz :D

A párom a mai napig képtelen észrevenni rajtam a sminket, ha jól teszem fel. Alapozót mondjuk nem szoktam, mert az tényleg látszik, kivéve a nagyon-nagyon-nagyon drágák, de egy eltalált színű púder, pirosító és megfelelő mennyiségű szempillaspirál pont olyan, hogy nem veszik észre, csak hogy szép vagy :D

2013. ápr. 19. 18:32
 13/21 Aladárkiss ***** válasza:
Természetest szeretem!
2013. ápr. 19. 18:33
 14/21 anonim ***** válasza:
és akkor mi van, ha nem tökéletes a bőröd? senki sem tökéletes ! én tényleg azokat tartom vonzónak, de akad kivétel is.
2013. ápr. 19. 18:49
 15/21 anonim ***** válasza:
Igen, azokat :)
2013. ápr. 19. 18:51
 16/21 anonim ***** válasza:
13%

Nézz ki úgy, ahogyan jól érzed magad. Ha problémáid vannak az arcbőröddel akkor takard el. Mellesleg, ha nem igénytelen, túlvakolt, akkor a fiúknak is jobban fogsz tetszeni, mint mondjuk kráteres, pattanásoktól hemzsegő arccal.

Személy szerint az véleményem, hogy amelyik lány egyáltalán nem sminkeli magát (sem a szemét, sem sehol másutt) az vagy teljesen igénytelen, vagy személyiségzavara van. Szóval legalább a szemét emelje ki. Meg a körmeire mázoljon valamit, ha mást nem is, legalább csillogjon.

2013. ápr. 19. 19:04
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szerintem is igénytelen a bőröm alapozó nélkül!:|
2013. ápr. 19. 19:12
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Személyiségzavar? Mégis miért? Inkább azzal van gond, aki reggel azonnal rohan sminkelni, mielőtt még a mellette fekvő pasi felébredne és meglátná természetes valójában. Én is kiemelem a szemem egy sima szemceruzával, mert egyébként túl csúnyának tartom magam, de szerintem pont ez a probléma, hogy enélkül már ki sem mennék az utcára. Irigylem azokat, akiknek van elég önbizalmuk smink nélkül közlekedni, nekik talán egészségesebb énképük van.
2013. ápr. 19. 19:41
 19/21 A kérdező kommentje:
Nekem talán nem is a szemsminkkel van a problámám, hanem az alapozóval, mert ha nem jól teszem fel, nem esztétikus, sőt undorító, mert a pattanások szőrnyen néznek ki:|
2013. ápr. 19. 19:46
 20/21 anonim válasza:
Én például egyáltalán nem alapozózok, csak korrketor meg kiemelem a szemem egy kicsit, alig látszik. sajnos én se tudok enélkül kimenni az utcára, de legalább nem vakolom le magam. szóval az alapozót szerintem ne használj inkább próbálj meg krémekkel szépíteni abőrödön ha csúnya és akkor utána el tudod hagyni az alapozót.
2013. ápr. 23. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!