Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne 18-22 éves lányokkal ismerkedni (a neten kívül!)?
Mi jön be egyáltalán ennek a korosztálynak? Nagy hátrány ha valaki nem jár discoba?
21 éves srác vagyok, pechemre az egyetemen is olyan szakra járok, ahol csak fiúk vannak, szóval a környezetemben nincsenek igazán ennyi idős lányok.
Villamosmérnök, talált süllyedt-pedig akárhova mehettem volna, már ezerszer megbántam,mostmár mind1.Mindenféle mérnök haverom is van, egy részük "partyállat",de én nem látom értelmét a heti 3-4 beb*szásnak.
Nyáron a strand sztem is jó, volt már ott sikerélményem.
az elte-beaches hozzászóló vagyok:
Hát úgy látszik, jobban kellene szorgalmazni az elte-bme összeruccanásokat, mert egyre több embertől hallom ezt.
Én egy 20 éves lány vagyok.. és közgázra járok..a sulink 70%a lány..ami borzasztó:)
A fiúk válogathatnak..és meg is teszik:( és általában "partyállatok" (csak h egy előttem szólót idézzek:) és ez nem feltétlenül jön be mindenkinek!Nekem pl egyáltalán nem. Főleg, h általában egy éjszakára akarnak felcsípni..én meg nem vagyok az a fajta lány..
LeJárok a fősulis kocsmába meccset nézni:) kéváházba, könyvtárba.. eljárok szakestekre.. ha bulizás, akk mondjuk rock@roll:)
Szóval ezzel csak azt akartam mondani, h én épp az ellenkező gödörben vagyok..és én sem találok párt:(
Ráadásul egy kisebb városban, ahol a fősulisokon kívül mással nem igazán lehet találkozni:/
De hajrá! És ha megoldást találtál akk jelezd lécci:)
Köszi a válaszokat!
17:29es lány: örömmel jelzek ha lesz vki!
Utolsó kerítő: írnék én szívesen privátot,de ne mindenkinél van beállítva, úgy mint nálad!:):p
"de tényleg mit csináljon az,aki "értelmes" pasikkal akar ismerkedni,d e az évfolyamán a 160emberből 6 fiú van :((( nem vicc! :(("
Nálam ugyanez van, csak fordítva.
De ez felvet egy kérdést: Hova van írva, hogy az évfolyamodból kell ismerkedni? Sőt, ez még rosszabbul is elsülhet, mint egy külsős dolog, mert ha: megismerkedsz, összejössz egy évfolyamtársaddal. Nagyon jól elvagytok, minden. Aztán egyszercsak vége, neked nagyon hiányzik, de el szeretnéd felejteni. Na, erre rájön az, hogy minden nap látod, minden nap találkoztok, akarva-akaratlanul is...
Szerinted?
Minden egyetem környéke, meg a nagyvárosok tele vannak jobbnál jobb helyekkel. Csak az nem tud csajozni/pasizni aki nem akar. Ha nem disco, akkor teaház, park, villamos, stb...
Járjatok már nyitott szemmel.. ;)
Én vagyok a kerítő.
Te lány, kapcsold már be légyszi a privátot, hogy a kolléga tudjon neked írni, ne hagyjátok már ki eymást, ha ennyire nehezen találtok párt, most meg itt egy ilyen ziccer :)
Szorítok nektek ;) xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!