Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy fiú annyira szeretne már szeretni egy lányt, hogy hajlandó így megalázkodni is már?
Van egy lány, akivel csak facebook-on ismerjük egymást, még sosem találkoztunk, nagy a távolság is köztünk, de nekem nagyon bejön és néha úgy érzem, hogy ő is vágyik egy kis szeretetre, máskor viszont tök hideg és flegma a csaj velem, alig egy szavas válaszokat ad például. De legutóbb addig tepertem érte, míg jobban el nem kezdtünk dumálgatni újra és hát végül olyanokat hozott ki belőlem, amikt nem szokásom mondani vagy írni lányoknak, mert nem vagyok egy papucs, csicska típus, elég makacs, büszke srác vagyok, aki érti, hogy a lányok nem buknak a papucs, csicska fiúkra, én emiatt a lány miatt mégis olyanokat írtam, hogy cssak néztem. Valamiért nagyon szeretem, kedvelem, pedig szinte biztos vagyok benne, hogy vannak tőle rendesebb lányok is, akik talán még jobban értékelnék is, amit érzek a lány iránt, de nekem még is ők kell valamiért. Bár úgy tűnt mintha most sikerült volna kicsit meghatnom, mert utána szívet is küldött és valahogy olyan kedves lett, nem flegma meg rideg, távolsgátartó, mégis ez csak ideig működött, utána ismét eltűnt, eltávolodott tőlem. Eléggé önbizalomhiányos a csaj vagy csak annak mutatja magát, hogy bókokat kapjon, igazából ilyen szemponrból még elég kiismerhetetlen és én is elég bizalmatlan vagyok, mert már csalódtam lányokban ne is egyszer, de úgy érzem jól esett neki, hogy olyan a kedves szavakat kapott tőlem és a legdurvább, hogy nekem még inkább, mintha mindig is erre vágytam volna, hogy egy lánnyal ilyen kedves legyek, hogy így kiadjam a szeretetem, még, ha valójában, fizikailag sajnos ezt nem tehtem meg, pedig úgy magamhoz ölelném, megcsókolnám legszívesebben. Persze tudom, hogy megalázkodtam, becsicskultam előtte, mégsem igazán érdekel, mert jó érzés volt őszinte kedvességet, szeretet sugározni, főleg úgy, hogy a való életben ezt nem tehetem meg egy lánnyal sem. Na meg azt is tudom, hogy ez neki semmit sem jelent lényegében, mert az a típus, akit biztos sok fiú dícsér, mert szép lány, még, ha folyotn azzal jön, hogy ő ronda, meg nem jó az alakja.
Félek, hogy most már mindig ilyen kis csicska leszek, eddig rajta kívül csak egy lánynál sikerült ilyen mélyre süllyednem, hát később benne is durván csalódtam. Részben ezért is félek kimutatni a szeretetemet, pedig mélyen belül a legfőbb vágyam, hogy szeretet adhassak egy aranyos, kedves, bájos lánynak, de egyelőre az igazit sehol sem találom és gondolom ezért is dőltem be egy olyan lánynak, aki kedves, de csak is a külsőségek számítanak neki és nem az, hogy ki vagyok én jellemre például. Utálom ezt a gyengeségem, de nem bírok úgy élni, hogy egy lányt sem szerethetek és nem csak a szexről van szó most, bár az is hiányzik, pontosabban a jó kis szeretkezések, hanem úgy általában megölelni egy lányt vagy kifejezni, hogy ott vagyok neki és szeretem, vigyázok rá ilyesmikre gondolok, szóval ilyen nyálas, lelki vackokra, tudom fiúként gáz, hogy ilyen vagyok és ez gyengeség, ezért is szívtam mindig csajokkal, amint kimutattam ezt az oldalam. Mintha ezt nem bírnák értékelni úgy igazán a csajok vagy taszítaná őket, míg egy mogorva, érzéketlen férfiállat jellem meg vonzó lenne a számukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!