Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri egy olyan p. csának lenni aki mindenét kiteszi?
Hát, engem a sors nagy mellekkel áldott meg, de egyáltalán nem szoktam őket mutogatni, általában mindig pólót hordok, épp ezért, mert nyáron, ha felveszek egy ujjatlan felsőt, aminek még csak nincs is mély dekoltázsa, akkor rögtön jön egy két srác aki próbál ismerkedni, de persze ritkán néz a szemembe...Engem ez mindig zavarba hoz, és hiába nem akarom mutogatni, ha egy nyári ruhát veszek fel szem előtt van...mégse vagyok pics@ ...amúgy meg az olyanok akik sokszor a semmit is mutogatják, hát olyannak nem éri meg lenni... Szeresd azt aki vagy, és ha van elég önbizalmad akkor a kisugárzásod is olyan lesz, hogy vonzóvá válsz a férfiaknak. Hidd el, úgyis megtalál majd a nagy szerelem, engem is megtalált már 3 éve:)
Szóval ne kurv*lj el azért, mert melletted a világ már az erkölcsiség fogalmát se ismeri...
Én most például fülig szerelmes vagyok egy szolid lányba:)
Sokkal érdekesebb mint azok akiken feleannyi ruha van.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!