Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok egy 175 centis pasinak van esélye nálatok? Nem túl alacsony?
Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 19:07
11/23 anonim válasza:
A barátom 175 cm,én vagyok 167 cm..
Látszódik így is,hogy alacsonyabb vagyok nála,engem nem zavar,hogy nem 180 centis.
A centik nem mérvadóak!!
12/23 anonim válasza:
Én 17éves fiú vagy 187cm eddig mindengyik csaj megjegyezte kaivel randiztam hogy tök jó hogy ilyen magas vagy meg biztonságba érzem magam bla bla bla... szal jobb magasnak lenni persze nenk is megvannak hátrányai pl ha suzukit akrsz feljcsd el mert nme férsz el xD :D meg mivel mostnaság elég sok az lacsony lány 165 stb azn ekünk se jó mer csóknál nme mindig kényelmes .. amikor egy csaj 170-175 körül van az már f@sza
13/23 anonim válasza:
én csak 160cm vagyok,az én magasságomhoz a 175cm pont jó
14/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, tehát jól éreztem, törpe vagyok:/
2009. szept. 24. 20:11
15/23 anonim válasza:
Nem vagy törpe, mint írták, a legtöbb lány alacsonyabb (:
Teljesen átlagos a magasságod. Nem tudom hány éves vagy, de szerintem még abban a korban vagy, hogy nőhetsz.. Szóval emiatt felesleges paráznod.
Nálam nem lenne esélyed, mert 1.70 vagyok, magassarkúban akár 1.80. Barátom pedig 1.95.
16/23 A kérdező kommentje:
Na, ezt mondom, alacsonyabb vagy, még sem lenne esélyem, és a nők 90%a 160 - 175 felveszik a magassarkút és úgy már alacsony vagyok hozzájuk:)
2009. szept. 24. 20:36
17/23 anonim válasza:
Én 176 centi vagyok,szóval nálam nem lenne esélyed.
Bocsi
18/23 anonim válasza:
Átlag magasság fiúknál 170-180cm
19/23 anonim válasza:
mondja már meg vki, hogy miért lett mindenki lepontozva aki azt irta hogy ez a magasság megfelelő?????????????????
20/23 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam még:) Köszönöm a válaszokat, most indulok bulizni, keresek egy szerencsés csajt akinek majd bejön a 175 centim:D
2009. szept. 25. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!