Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen ürüggyel ismerkednétek a szomszéddal?
Figyelt kérdés
Helyes szomszéd srác, de nem tudom, mit csináljak.:D Ha itt beégek, egy életen keresztül látni fogom.2013. ápr. 18. 21:34
1/17 anonim válasza:
szia! elromlott ez meg az, segíts füvet nyírni, defektet kaptam, nem megy a bojler...apropó BOJLER :d
2/17 anonim válasza:
Semmilyennel.Ezért légy okos, és sose kezdj szomszéddal, se munkatársal:DD
3/17 anonim válasza:
Tudja,hogy a szomszédja vagy,vagy új vagy a környéken?
4/17 anonim válasza:
ennyi , kérj valamiben segítséget, aztán hívd meg valamire aztán ugorj neki
5/17 anonim válasza:
valamit kérj kölcsön
sót,cukrot ,gyufát,kotont,akármit
6/17 anonim válasza:
Jah, szerelési tanácsokat kérjél, arra meg ha vevő rád, tuti felajánlja, hogy átmegy megcsinálni. Utána mondjuk viszonozd sütivel, aztán meg meglátjátok! :)
Vagy add el neki a bojlered! :D:D:D:D
7/17 A kérdező kommentje:
Ismerem azért, szoktunk egymásnak köszönni, nagyon kis araynos...de szerintem neki már leesett hogy mi van, mert túlságosan örömtelien köszönök neki még integetek is pedig nyilván lát 3 méterre...
2013. ápr. 18. 21:38
8/17 A kérdező kommentje:
De nem ilyen bojleres téma kéne, mert ezekhez nem értek, és még csak 17 vagyok, valami egyszerűbb kell.:D
2013. ápr. 18. 21:41
9/17 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan próbálkozz be nála.
Ha rosszul sikerül,attól még nem fog a lábtörlődre tojni :D
Sok sikert hozzá :)
10/17 anonim válasza:
nem tudom hány éves vagy, de miért nem mered megszólítani, figyeld nem hiszem leharapná a fejed, még soha nem dumáltatok? ha egyikőtök sem mer megszólalni, akkor ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!