Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elbúcsúzás után rögtön sms, facen üzenet stb. Ez mindenkinél így van? : D
Szerintem nagyon hülye szokás ez az állandó írogatás. Akkor minek búcsúzik el, ha utána ott liheg sms-ben? Akkor köszönjön el úgy, hogy "majd írok, mert olyan debil vagyok, hogy nem tudok személyesen lezárni egy beszélgetést."
Én akkor írok a nőmnek, ha értelme van, nem minden hülyeség miatt. Én biztos szóvá tenném, ha nem tudna leakadni a telefonról és minden percben irkálna meg hívna. Szerencsére nem ilyen.
28F
#12!
Köszönöm!
Ez pontosan ilyen felelősséghárítás, hogy "fúh, gyáva/balf.sz voltam, hogy élőben elmondjam ezt meg ezt...". Legalábbis az én esetemben, akárhányszor randi utáni sms-t kaptam így, az állt benne, hogy hát nem tudja mondta-e, de nagyon jófej vagyok, meg jól érezte magát, meg reméli, még találkozunk stb-stb. 5 perccel azelőtt nem volt elég tökös, hogy kinyissa a száját és elmondja, mit gondol, sms-ben meg fossa a szót? Na ne. Ez nálam nem egyenességre vall, és a nem egyenes embereket messzire kerülöm, mert ebből később más jellegű problémák is adódhatnak. Ha ír másnap, hogy meg kéne ismételni a randit v vmi, az teljesen rendben van, de így... Szerintem gáz.
13-as vagyok!
Én elmondtam mindig a randin is előtte, hogy szimpatikus, de sms-ben is...vagy felesleges? Nem írogattam percenként, írtam egy sms-t, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!