Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, inkább legyen egy lánynak szép arca, de lehet rajta felesleg, vagy legyen bomba alakja, még ha nem is túl szép?
Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 16:55
11/18 anonim válasza:
szép arc plusz normál alkat ami nem azt jelenti hogy atom vékony vagy nagy mellek minden fiunak más igényei vannal lehet akármilyen arcod ha 500 kilós vagy elég nehéz a dolog
13/18 anonim válasza:
Hát nálam az arc nagyon fontos, de ha szép az arca és kövér az nem jó... Legyen szép arc és normál alak... és nem az a lényeg hogy nagy melle legyen, hanem az hogy szép formás....
Csak ugye az arcon nem lehet változtatni, de leadni pár kilót azt lehet....
18/F
14/18 anonim válasza:
Nekem abszolút az arc. De azért sok felesleg ne legyen rajta, ha nem muszáj.
15/18 anonim válasza:
tUDOM, H NEM NEKEM SZÓL A KÉRDÉS
17/18 anonim válasza:
Tudom, h nem nekem szól a kérdés, de szerintem az a lényeg,h mindneki jól érezze magát a bőrében! Ha a fiú igazán szeret elfogad úgy ah vagy, ha meg nem, mert oan,h neki a piszkafák tetszenek, hát tessék, legyen vele boldog! (am nekem 1 csomó fiú/ffi. ismerősöm azt mondja, h neki jobban tetszenek a teltebb lányok)
18/18 anonim válasza:
Gyerekek, bevallom ütöm a 100-at, de mindig van próbálkozó nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!